Grzankaa
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny na odp. Ja oczywiście myślę pozytywnie i wiem, że będzie dobrze a pytam, bo nic nie wiem w tym temacie jedziemy na 1 do domu więc chyba powiem Mamie i Babci oraz Teściom, raczej nie wytrzymamy
Centka - Ty nasz stróżu listy jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz
Maluś - współczuję niewyspanej nocy:* ja czuję się dobrze
Jeszcze jedno pytanie Laski - sorki, że wypytuje, ale jakby nie patrzeć to moja pierwsza ciąża Jak częste powinny być wizyty u ginekologa? Ja byłam teraz w czwartek żeby potwierdzić ciąże i mam przyjść w tym tygodniu żeby sprawdzić, czy pęcherzyk dobrze rośnie i czy wszystko ok. A dalej kiedy? Pytam Was, ponieważ ja chodzę prywatnie, lekarz jest dobry, ale drogi i nie wiem czy nie będzie chciał wyciągać ode mnie kasy za dużo. Jak pójdę teraz w środę to następna wizyta mogłaby być np. pod koniec listopada?
Maluś właśnie przeczytałam o małym Tościku, ale mnie rozczuliłaś:*:*:*:*
Centka - Ty nasz stróżu listy jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz
Maluś - współczuję niewyspanej nocy:* ja czuję się dobrze
Jeszcze jedno pytanie Laski - sorki, że wypytuje, ale jakby nie patrzeć to moja pierwsza ciąża Jak częste powinny być wizyty u ginekologa? Ja byłam teraz w czwartek żeby potwierdzić ciąże i mam przyjść w tym tygodniu żeby sprawdzić, czy pęcherzyk dobrze rośnie i czy wszystko ok. A dalej kiedy? Pytam Was, ponieważ ja chodzę prywatnie, lekarz jest dobry, ale drogi i nie wiem czy nie będzie chciał wyciągać ode mnie kasy za dużo. Jak pójdę teraz w środę to następna wizyta mogłaby być np. pod koniec listopada?
Maluś właśnie przeczytałam o małym Tościku, ale mnie rozczuliłaś:*:*:*:*