Grzankaa
Fanka BB :)
Susel powiedzialam tylko mojemu bratu bo akurat byli u nas a bratowa w ciazy i chcialam jej popytac troche
nikomu wiecej nie powiedzielismy, ile teoretycznie trzeba czekac?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no dobra tylko 5 stron, to chyba dam rade!![]()
malus a co tam, nie kryguj sie dawaj mi tu choc polowe chorobska, razem pogonimy zolze!!!zycze nowego mieszkanka w nowym roku i &&& aby sie udalo!!! Hah na co ja poradze, jeszcze chwilke i klawiatury nie odkleje od palcow
dobrze, ze lubie pisac, a tobie dziekuje :*:*:*
malena czyzby szkola pielegniarska ??? jak tak to fajnie masz!
kinia to && za pozytywna opinie lekarza dla Nadusi, edit. i && za nowa prace, bo wiem ze bardzo chcesz zmienic, oby sie udalo
Toscik ale fajnie, pewnie ogladaj i ciesz sie dzidzusiem, dbaj o siebie!!
susel no GP porazka, ale w szpitalach to super lekarze i opieka ( ja mam takie wspomniena przynajmniej!);-)
fox nie zalamuj sie, bedzie dobrze!
kontra to ci komplement maz zapodal!![]()
ha ha ha a co to za hazard sie tu wkradl- fox-ika torcik mmm super!!!
Na dzis koniec! UFF!!!Dobranoc!
karola1986-21 ja się przejdę do labolatorium i zapytam się ile wyjdzie za te badania![]()
No już roczek starań.. Moja mama mówi że ona też tak miała i , że mam się nie przejmować... ale tak sie nie da
Teściowie naciskają na bobaska bo mój mąż to ich oczko w głowie wiec chcą potomstwa.. ostatnio nawet teść stwierdził że jak będę w ciąży to mieszkanie nam swoje oddadząale ma być ciąża.. Oni chyba myślą żę tabletki anty biore.. heh gdyby wiedzieli....