reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dzięki dziewczyny na odp. Ja oczywiście myślę pozytywnie i wiem, że będzie dobrze a pytam, bo nic nie wiem w tym temacie:) jedziemy na 1 do domu więc chyba powiem Mamie i Babci oraz Teściom, raczej nie wytrzymamy:)

Centka - Ty nasz stróżu listy:) jakbyś potrzebowała jakiejś pomocy to pisz:)

Maluś - współczuję niewyspanej nocy:* ja czuję się dobrze:)

Jeszcze jedno pytanie Laski - sorki, że wypytuje, ale jakby nie patrzeć to moja pierwsza ciąża:zawstydzona/y: Jak częste powinny być wizyty u ginekologa? Ja byłam teraz w czwartek żeby potwierdzić ciąże i mam przyjść w tym tygodniu żeby sprawdzić, czy pęcherzyk dobrze rośnie i czy wszystko ok. A dalej kiedy? Pytam Was, ponieważ ja chodzę prywatnie, lekarz jest dobry, ale drogi i nie wiem czy nie będzie chciał wyciągać ode mnie kasy za dużo. Jak pójdę teraz w środę to następna wizyta mogłaby być np. pod koniec listopada?

Maluś właśnie przeczytałam o małym Tościku, ale mnie rozczuliłaś:*:*:*:*

reklama
Grzaneczko, zależy od lekarza i rozwoju ciąży. U mnie było tak, że jak ciąża odbywała się prawidłowo, to co miesiąc (tak miałam przy Oliwce), tylko pod koniec ciąży, to co 2 tygodnie. A przy Roksance miałam zagrożoną, to co 2 tygodnie, a około 20 tygodnia co miesiąc, bo było wszystko ok :)

centka proszę Cię bardzo :-D dziś na tapecie rosołek, pierogi ruskie i zebra :-D

ostatnio niestety zaniedbałam swojego bloga, bo nie robię żadnych nowości, bo nie mam czasu :eek:

a co do jazdy konnej to mam nadzieję, że każda umie dosiąść swojego ogiera :zawstydzona/y::rofl2:

jak piszesz wiadomość prywatną trzeba dać opcje zaawansowane i tam zaznaczyć zapisz wiadomość w folderze wysłane :tak:

Starających się: 44
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88,mycha05,Abezela,Asica86,biedroneczka, bluecaat,ewka,Mar-chew,tekla23,zeberka89,wanda_23, grzanka,benfica,dzikuska
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 2
6
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Amaliee - @ 26.10
ulika - @ 27.10
Październik 2013
joaro - @ 28.10
Ritta - @ 28.10 1
Conti - @ 31.10 23
augustynka 2
Listopad
emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5
Kinia1 - @ 05.11 2
wiikki - @ 6.11 2
kontra - @ 6.11 2
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
missiiss1301 - @ 7.11
Macadamia - @ 07.11 3

emalia82 - @ 8.11 18
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2
Andzia15 - @ 09.11 6
ookatkaoo1993 - @ 10.11
GosiaDr - @ 11.11
4
mychunia - @ 11-15.11 5

Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8
watpliwosci3 - @ 14.11 5
mikaaa - @ 15-16.11 2
waiting4beans - @ 15.11
kalisia - @ 16.11

Ludzik - @ 17.11. 13
natkusia - @ 20.11 2
basik - @ 20.11
Gochson - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka - @ 22.11 3
kobietka22 - @ 23.11
2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox 7

Grudzien
centka80 - @ 6.12
4
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, madziakowalik, Nuuuśka, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, ysmena, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Gofka, tamaguczi, Madzia&Lena, melponea

hej dziewczynki ;)

wczoraj przyszła do mnie @ ,mój kolejny termin @ to 23.11.2013 sama bym się przepisała ,ale muszę uciekać do garów zasiedziałam się znowu na bb:confused2: to nic innego jak uzależnienie :confused2: mój mąż już mnie goni do robienia obiadu bo mówi ,że się nie wyrobię rosołek prawie jest ,ale muszę jeszcze schab udusić i makaron ugotować , no to do potem laski;)

oooooo jestem już przepisana ;D skąd wiedziałyście???;D dobra mniejsza o to lecę papa

reklama
Witajcie dziewczyny, nie udzielam się tu za często bo brak czasu a z drugiej strony jak tak was czytam to chyba coraz bardzie się nakręcam, zaglądam do was co jakiś czas żeby wyniki starań zobaczyć. U mnie właśnie jestem w trakcie owu bo strasznie mnie jajnik kłuje - w tamtym cyklu też tak miałam od owu prawie do samej @, tempki już nie mierzę i szyjki też nie badam, stwierdziłam co ma być to będzie.

Do góry