reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam :-)

U mnie dzisiaj piękne słońce świeci więc z M. wybywamy na jakiś dłuższy spacer, za raz po śniadaniu. Trzeba korzystać ze słońca ile wlezie i witaminkę D nałapać bo tutaj z tym słońce to różnie bywa...a poza tym dawno nigdzie nie byliśmy, ostatnio strasznego lenia mam i w weekend bym tylko leżała w łóżku i nic nie robiła :zawstydzona/y:

Susel dzisiaj zmierzyłam i jest 36.9...specjalnie nastawiłam budzik na 6.30 tylko, że nie wzięłam pod uwagę zmiany czasu...w tygodniu zawsze mierzę o tej samej godzinie, w łóżku, za raz po przebudzeniu. W weekendy mierze jak się obudzę czyli zazwyczaj 10-11 :zawstydzona/y: no ale już będę nastawiać budzik ma 6.30 tak jak dzisiaj.
Tak od tygodnia jestem przeziębiona, powoli mi przechodzi...myślisz, że to ma związek z brakiem owulacji ??? A co do skrzepów to nie miałam...pisałam już o tym,że pierwsze dwa dni miała takie brudy (ja to tak nazywam), nie wiem jak to opisać, też nie chcę nikogo tym obrzydzić :-D taka jakby stara krew w kolorze czarnym ale to nie były skrzepy :zawstydzona/y: Miałam już tak wcześniej...pamiętam, że kiedyś kończyła mi się tak @ a teraz tak od pewnego czas tak mi się zaczyna @.

Susel bardzo Ci dziękuje, że próbujesz mi pomóc i tak się dopytujesz, bardzo to doceniam...kochana jesteś :*

reklama
widzę, że dziewczyny się wypowiadają na temat listy więc i ja zabiorę głos: ja też uważam, że listą powinna zajmować się jedna osoba. Widzę, że Centka lubi to robić i jest chętna ( Centka dobrze piszę ??? Chcesz prawda ? ) by być naszym sekretarzem to zostawmy edytowanie listy dla niej a na pewno będzie ład i porządek :-):tak:

Hejka :-)

matko ale wy piszecie :szok: ja jestem rzadziej bo jak wcześniej pisałam.. staram się luzować :-) no i z czasem kiepsko.. ale oczywiście Was podczytuje i jestem z Wami :-)

Grzanka Befica piękne te Wasze suwaczki !! :tak:

co do wózków to my mamy Jedo Fyn i jestem MEGA zadowolona :tak: na pewno do drugiego Maleństwa zostaje!

Maluś dzięki za zainteresowanie :-) u mnie super, samopoczucie i nastrój ok :-) Michaś jedynie nam ząbkuje i momentami jest ciężko.. Widzę, że wredota się pojawiła :confused2: &&&&&&&& za następny cykl i głowa do góry :*

Centka Ja to jestem Twoją fanką :-D jesteś moim góru!! ;-) posty masz bOskie ale Twój nastrój poprawia humor! Jak dobrze, że Cię tu mamy :-D

co do listy to jestem ZA tylko najlepiej do Centki pisać pw o zmianę w liście bo niektóre posty mogą być niezauważone :-)

Kobietka a dzisiaj właśnie o Tobie myślałam.. szkoda, że @ przyszła.. :confused2: &&&&&&& za następny cykl!

Grzanka tak jak dziewczyny piszą.. wizyta co miesiąc a od 28tc ja miałam co 2 tyg tylko, że miałam problemy i od tego czasu nie miałam szyjki i 1 miesiąc łaziłam z 2cm rozwarciem :szok:

Misis to nakręcanie jest najgorsze.. spróbuj wyluzować :tak: no i &&&&&&&& żeby temp pięknie rosła i już nie spadła :*

mamaTomeczka ja mierzę o 5 i nadal tak będę robić :-)

Kontra zdrówka! No i &&&&&&&&&&&&& za staranka..

Tekla jak pomyślę co Ty przeszłaś to mi serce się ściska.. teraz musi być już dobrze i myśl pozytywnie!! :-)

Miłej niedzieli kobitki :*

Mama Tomeczka kochana jesteś :-*

No i lipa :( boli mnie podbrzusze po prawej stronie identycznie jak w zeszłym m-cu to też był 26 dcs a 27 dostałam@ także jutrzejszy dzień będzie dla mnie kluczowy........

Centka nie zrozumialysmy sie :-). Prosilam o usuniecie z poczekalni a nie listy starankowej :-) poprawilabym sama ale pisze z tableta a nie umiem na nim kopiowac :zawstydzona/y: moj termin to 6.11 2 cykl staran :-)

Cześć kochane staraczki i nie tylko :-)

W końcu wróciłam. Wyjazd był mega udany, schodziłam Szczeliniec Wielki, Andrspach i dziś rano widziałam wschód słońca z Narożnika. Mam nadzieję, że nie zaszkodziłam sobie i dzidzi takim wysiłkiem...

Czy któraś widziała od piątku II ?? Napiszcie please w skrócie, bo nie wiem czy dam radę się cofnąć...

Piaska dziwnie to wyglada u Ciebie ale nadal &&&&!
Grzanka nic nie trzeba czekac! ;-) wedlug uznania. ja tam mojej mamie na bank bym sie wygadala!:-p
tekla a Twoj pomysl o poinformowaniu rodzinki jest ekstra! jak wytrzymasz to napewno super wyjdzie!
fox i kobietka przykro mi ze jednak sie nie udalo :-(

mississi tez uwazam ze dawanie progesteronu na oko to kiepski pomysl, ta owulacja naprawde jest u kazdego inaczej a lekarze powinni o tym wiedziec najlepiej.

kontra Twoj wykres to naprawde jest... zagadkowy;-) tempka nie poszla do gory wiec to nie byla raczej owu wiec moze zatestuj co? bo dziwnie wysoko Ci sie caly czas utrzymuje. chyba ze to przeziebienie. przeziebienie nie spowodowaloby braku owulacji ale wyzsze temperatury niz normalnie, chociaz owu i tak powinna byc widoczna. a! i nie jedna tu juz opowiadala o tym jak jej @ wyglada wiec sie nie krepuj ;-)

wikki wrocilas jednak do staran? to ekstra! oby pogodzenie sie z mezem bylo efektowne ;-)
wanda wy bylyscie trzy na raz (Ty+benfica+Grzanka) wiec teraz mamy przerwe w II ;-)

reklama
Susel już testowałam bo wczoraj mississi też pisała, że tak to wygląda i stwierdziłam, że zatestować nie zaszkodzi, ale negatywny jest więc te podwyższone temperatury to nie to...po prostu tak chyba mam i tyle, jak to mówią taka moja uroda :-D Zobaczymy jak będzie w następnych cyklach jak nam się nie uda... oczywiście mam nadzieje, że się uda i to jak najszybciej :tak:

Centka nie jestem pewna czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że Ty pisałaś, że zamówiłaś sobie clearblue monitor, tak ??? I jak masz go już? Używasz??

Do góry