reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

MIMOO-jakas Ty niecierpliwa:-) za wczesnie kochana,za wczesnie:-) BLACK TEA-bidulko,wiem co czujesz,ale trzeba spiac dupe i dzialac dalej:-) :-) owocnego nastepnego zycze:-)

reklama
Oj tam zaraz niecierpliwa :-p , przecież ten czas tak się dłużył, miałam nadzieję że coś się już wyjaśni, a tu d*pka i tak muszę czekać ;-)

Black_tea następny cykl będzie Twój! :-D

mamaTomeczka to mnie przebiłaś haha. No ale masz rację przecież zagnieżdżenie nie trwa sekundy, potrzeba na to znowu kilka dni...

Ostatnia edycja:
witam :tak:

od rana winko :zawstydzona/y: mała czerwona lampeczka za zdrowie syna pana dyrektora :tak: wczoraj się narodził ;-) więc od rana świętujemy skromnie ;-)

BLACK TEA :-( widocznie masz być ... znowu czerwcówką ;-)

zabieram sie do pracy ;-) błogo się czuję :zawstydzona/y::-D

CYNTIA-ja bym poszla prywatnie,co sie bedziesz glowic?powodzenia.. widze, ze MAMA TOMECZKA jeszcze szybsza ob MIMOO:-) :-) :-) wiem,wiem jak to jest,kazda z nas chcialaby wiedziec jak najszybciej.Ja mam termin @ na 07.09 i tez mnie juz korci,zeby zatestowac,ale wytrzymam,bede twarda!! a co!! a..i nie kupuje testow na zapas,bo jakbym miala w domu to na pewno bym juz byla po trzech testach:-) :-) :-) buziole dziewuszki:-) milego dzionka

aeste gratuluję wyniku! :)
black_tea bardzo mi przykro :( głowa do góry! a nuż za miesiąc zobaczysz dwie II

Ja padam na twarz. Wstaję codziennie o 6:15, żeby wyszykować syna do przedszkola a z pracy jak mam popołudniówkę wracam po 23. Nie wysypiam się, nie mam motywacji, a do tego pogoda się zmienia, więc i głowa mnie pobolewa.
Mam nadzieję, że to przejściowe:confused:

ale tu dzisiaj ponuro, wczoraj byly duzo milsze informacje...

black_tea :-( ale nie martw sie w nastepnym miesiacu ja wygonimy! a dlugo sie staracie?

wanda te apteczne mimo wszystko jednak sa bardziej wiarygodne. mam te z allegro tez ciazowe i po porazce z owulacyjnymi nie wiem czy w ogole bedzie sens na nie siknac :confused:

Cyntia a ten dzisiejszy to byl tej samej firmy co wczorajszy?

lamorela i jak tam? poznamy Twoja bete dzisiaj?

Hej dziewczyny

Byłam staraczką marcową/kwietniową. Korzystam z forumowej możliwości "powrotu do przeszłości" ;)
Aktualnie 6 m//c. Powracam z jedna radą - nawet bez dolegliwości, przed ciążą zróbcie sobie rtg zębów i obowiązkowy przegląd dentystyczny.
Mnie uratowalo niedawno posiadanie takiego aktualnego zdjecia przed wyrywaniem ósemki. I tak- leczenie kanałowe i.t.d.
Leczcie póki możecie to robic bez maleństwa w brzuszku!:)

Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego co najlepsze:)

reklama
Do góry