reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

MIMOO-jakas Ty niecierpliwa:-) za wczesnie kochana,za wczesnie:-) BLACK TEA-bidulko,wiem co czujesz,ale trzeba spiac dupe i dzialac dalej:-) :-) owocnego nastepnego zycze:-)

reklama
Oj tam zaraz niecierpliwa :-p , przecież ten czas tak się dłużył, miałam nadzieję że coś się już wyjaśni, a tu d*pka i tak muszę czekać ;-)

Black_tea następny cykl będzie Twój! :-D

mamaTomeczka to mnie przebiłaś haha. No ale masz rację przecież zagnieżdżenie nie trwa sekundy, potrzeba na to znowu kilka dni...

Ostatnia edycja:
witam :tak:

od rana winko :zawstydzona/y: mała czerwona lampeczka za zdrowie syna pana dyrektora :tak: wczoraj się narodził ;-) więc od rana świętujemy skromnie ;-)

BLACK TEA :-( widocznie masz być ... znowu czerwcówką ;-)

zabieram sie do pracy ;-) błogo się czuję :zawstydzona/y::-D

CYNTIA-ja bym poszla prywatnie,co sie bedziesz glowic?powodzenia.. widze, ze MAMA TOMECZKA jeszcze szybsza ob MIMOO:-) :-) :-) wiem,wiem jak to jest,kazda z nas chcialaby wiedziec jak najszybciej.Ja mam termin @ na 07.09 i tez mnie juz korci,zeby zatestowac,ale wytrzymam,bede twarda!! a co!! a..i nie kupuje testow na zapas,bo jakbym miala w domu to na pewno bym juz byla po trzech testach:-) :-) :-) buziole dziewuszki:-) milego dzionka

aeste gratuluję wyniku! :)
black_tea bardzo mi przykro :( głowa do góry! a nuż za miesiąc zobaczysz dwie II

Ja padam na twarz. Wstaję codziennie o 6:15, żeby wyszykować syna do przedszkola a z pracy jak mam popołudniówkę wracam po 23. Nie wysypiam się, nie mam motywacji, a do tego pogoda się zmienia, więc i głowa mnie pobolewa.
Mam nadzieję, że to przejściowe:confused:

ale tu dzisiaj ponuro, wczoraj byly duzo milsze informacje...

black_tea :-( ale nie martw sie w nastepnym miesiacu ja wygonimy! a dlugo sie staracie?

wanda te apteczne mimo wszystko jednak sa bardziej wiarygodne. mam te z allegro tez ciazowe i po porazce z owulacyjnymi nie wiem czy w ogole bedzie sens na nie siknac :confused:

Cyntia a ten dzisiejszy to byl tej samej firmy co wczorajszy?

lamorela i jak tam? poznamy Twoja bete dzisiaj?

Hej dziewczyny

Byłam staraczką marcową/kwietniową. Korzystam z forumowej możliwości "powrotu do przeszłości" ;)
Aktualnie 6 m//c. Powracam z jedna radą - nawet bez dolegliwości, przed ciążą zróbcie sobie rtg zębów i obowiązkowy przegląd dentystyczny.
Mnie uratowalo niedawno posiadanie takiego aktualnego zdjecia przed wyrywaniem ósemki. I tak- leczenie kanałowe i.t.d.
Leczcie póki możecie to robic bez maleństwa w brzuszku!:)

Pozdrawiam i życzę Wam wszystkiego co najlepsze:)

reklama
Do góry