reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Aha to już wiem:) ale może zjem sobie jakąś czekoladkę to mi pomoże:)

Susel - bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz się II kreseczkami:)

Dziewczyny głowa do góry - wszystkim nam się uda zobaczycie:)

reklama
a tak w ogole to pobolewaja mnie jajniki tzn kluja tak czasami,czy ktoras z zafasolkowanych tak miala? czy to raczej na okres? i w pachwinach mnie tak ciagnie jakos dziwnie tzn nie boli,ale takie dziwne uczucie..ja w poprzedniej ciazy bylam 16 lat temu:-) i juz nie pamietam:-)

Dzisiaj z rana poszłam kupić jeszcze jeden test, żeby w razie czego zrobić jak na betę nie pójdę i co? Pani w aptece na moją prośbę (poproszę najczulszy test ciążowy) dosłownie napadła na mnie, że każdy test jest dobry i nie powinnam wydziwiać, bo żaden test 3 dni po nie pokarze ciąży. Potraktowała mnie jak gówniarę, której chłopak doszedł w niej i ta od razu panikuje, że zaszła.:wściekła/y:

KPe007, możliwe że to jednak ciąża jest. Możesz odczuwać takie kłucie i w pachwinach może boleć, bo ja tak miałam przez całą druga ciąże i lekarz mówił żebym się tym nie martwiła.

lamorela, nie przejmuj się idiotkami, nie warto <przytul> Ja jakiś czas temu kupowałam test i coś dla teściowej w aptece i poprosiłam o oddzielny paragon (nie chce by ktoś wiedział tak szybko, że jestem w ciąży), a koleś patrzy na mnie i na moje córki i tekst "Co nie chce Pani powiedzieć swojemu facetowi o ciąży?". Idiota ;/ Ja do niego "Nie powinno to Pana obchodzić. Chce zapłacić i do widzenia".

Po prostu pewnie dawno się nie bzykała i zazdrości:-)
Wydzwaniam po laboratoriach w poszukiwaniu takiego, które zrobi dziś betę i wynik będzie dziś, a nie za dwa dni. To chore, mam w ciemno robić betę dwa dni później (wynik po 18) żeby sprawdzić, czy przyrasta bo oni wcześniej nie dają wyniku.
Do tego trzeba osobiście odebrać wyniki, a ja nie do końca mam jak.

tekla, a byłaś na becie? Jeżeli nie, to warto sprawdzić i upewnić się. Może akurat fasolka jest <przytul> Nie pamiętam, któraś z dziewczyn pisała, że dopiero w 50 dniu cyklu zobaczyła II kreseczki. Trzymam &&& :*

reklama
Do góry