reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Aha to już wiem:) ale może zjem sobie jakąś czekoladkę to mi pomoże:)

Susel - bardzo Ci kibicuję i mam nadzieję, że już niedługo pochwalisz się II kreseczkami:)

Dziewczyny głowa do góry - wszystkim nam się uda zobaczycie:)

reklama
a tak w ogole to pobolewaja mnie jajniki tzn kluja tak czasami,czy ktoras z zafasolkowanych tak miala? czy to raczej na okres? i w pachwinach mnie tak ciagnie jakos dziwnie tzn nie boli,ale takie dziwne uczucie..ja w poprzedniej ciazy bylam 16 lat temu:-) i juz nie pamietam:-)

Dzisiaj z rana poszłam kupić jeszcze jeden test, żeby w razie czego zrobić jak na betę nie pójdę i co? Pani w aptece na moją prośbę (poproszę najczulszy test ciążowy) dosłownie napadła na mnie, że każdy test jest dobry i nie powinnam wydziwiać, bo żaden test 3 dni po nie pokarze ciąży. Potraktowała mnie jak gówniarę, której chłopak doszedł w niej i ta od razu panikuje, że zaszła.:wściekła/y:

KPe007, możliwe że to jednak ciąża jest. Możesz odczuwać takie kłucie i w pachwinach może boleć, bo ja tak miałam przez całą druga ciąże i lekarz mówił żebym się tym nie martwiła.

lamorela, nie przejmuj się idiotkami, nie warto <przytul> Ja jakiś czas temu kupowałam test i coś dla teściowej w aptece i poprosiłam o oddzielny paragon (nie chce by ktoś wiedział tak szybko, że jestem w ciąży), a koleś patrzy na mnie i na moje córki i tekst "Co nie chce Pani powiedzieć swojemu facetowi o ciąży?". Idiota ;/ Ja do niego "Nie powinno to Pana obchodzić. Chce zapłacić i do widzenia".

Po prostu pewnie dawno się nie bzykała i zazdrości:-)
Wydzwaniam po laboratoriach w poszukiwaniu takiego, które zrobi dziś betę i wynik będzie dziś, a nie za dwa dni. To chore, mam w ciemno robić betę dwa dni później (wynik po 18) żeby sprawdzić, czy przyrasta bo oni wcześniej nie dają wyniku.
Do tego trzeba osobiście odebrać wyniki, a ja nie do końca mam jak.

tekla, a byłaś na becie? Jeżeli nie, to warto sprawdzić i upewnić się. Może akurat fasolka jest <przytul> Nie pamiętam, któraś z dziewczyn pisała, że dopiero w 50 dniu cyklu zobaczyła II kreseczki. Trzymam &&& :*

reklama
Do góry