Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Witam Babeczki :* Ja nakarmiłam dziewczynki, posprzątałam i mam teraz czas dla siebie. Jestem jakaś głupia, staramy się z mężem o dzidzie (i to nie pierwszą), a zapomniałam kupić kwas foliowy. Wczoraj byłam w aptece po teścik i po witaminki dla męża na wzmocnienie, bo biedny tyle godzin fizycznie pracuję i skapnęłam się przy płaceniu, że ja potrzebuję k.foliowego Na razie kupiłam jedno opakowanie, jest na 30 dni. Zobaczymy jak jestem w ciąży co lekarz powie. W poprzednich ciążach k.foliowy kazał brać mi do 12 tygodnia, a później witaminy dla kobiet w ciąży, a kwas odstawić.
centka Kochanie, gdzie jesteś :* Przyjechała cioteczk@ z Warszawy? Jak nie, to jak się czujesz?
black_tea, przykro mi. Jak nie ten cykl to następny Będzie dobrze.
Mimimmo, mamaTomeczka, dołączam się. Ja też durna jestem, bo zamiast czekać jak będzie po terminie @ to już robię testy Postanowiłam zaczekać do niedzieli..
Aśku, wypij też za nasze zdrowie
mallaika, przykro mi. Wierze, że jesteś zmęczona. Być tyle na nogach, to masakra <przytul>:*
susel, a jak tam u Ciebie? :*
lamorela, czekamy Kochanie na Twoją betkę. Trzymam mocne &&&& za wysoką :*:*
Cyntia, betkę zrób, albo jednak idź do ginekologa. Lekarz zrobi Tobie USG dopochwowe i powie Tobie, czy to ciąża, czy nie. Liczę na Twoje II kreseczki :*:*
Straciatella, jak się czujesz?
Grzankaa, jak tam przytulanko?
tekla, u Ciebie jak?
natkusia Kochanie, Michaś będzie mieć rodzeństwo?
Przepraszam jak kogoś pominęłam. Najwyżej później dopisze. Buźka :*
centka Kochanie, gdzie jesteś :* Przyjechała cioteczk@ z Warszawy? Jak nie, to jak się czujesz?
black_tea, przykro mi. Jak nie ten cykl to następny Będzie dobrze.
Mimimmo, mamaTomeczka, dołączam się. Ja też durna jestem, bo zamiast czekać jak będzie po terminie @ to już robię testy Postanowiłam zaczekać do niedzieli..
Aśku, wypij też za nasze zdrowie
mallaika, przykro mi. Wierze, że jesteś zmęczona. Być tyle na nogach, to masakra <przytul>:*
susel, a jak tam u Ciebie? :*
lamorela, czekamy Kochanie na Twoją betkę. Trzymam mocne &&&& za wysoką :*:*
Cyntia, betkę zrób, albo jednak idź do ginekologa. Lekarz zrobi Tobie USG dopochwowe i powie Tobie, czy to ciąża, czy nie. Liczę na Twoje II kreseczki :*:*
Straciatella, jak się czujesz?
Grzankaa, jak tam przytulanko?
tekla, u Ciebie jak?
natkusia Kochanie, Michaś będzie mieć rodzeństwo?
Przepraszam jak kogoś pominęłam. Najwyżej później dopisze. Buźka :*