reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Susel - mam testy z allegro, jakieś takie różowe, mocno tanie były . Też mi się nie chce wierzyć, żeby nie wychodziły tak cały czas. Może powinnam na jakiś lepszy nasikać hehe

KPe007, Susel - no właśnie rzeczywiście nie wiem czy jest ta owu, czy nie. Tak pytam, żeby wiedzieć na przyszłość. Czyli muszę jeszcze robić ostatnie próby i czekać ;-)

reklama
Cześć dziewuszki :-)

uff nareście wróciłam z pracy.. położyłam Michasia spać, zjadłam kolację i o to jestem :-D

po powrocie z pracy zrobiłam test Owui wyszedł IDENTYCZNIE więc albo Owu albo ciąża :-) w każdym bądź razie jutro mam termin @ i z testem poczekam do sob-ndz. Ale na wypadek jakby blisko była owulacja dzisiaj zgwałcę męża :-D a co!

Malusiolka &&&&&&&&&&&&&&& mocno trzymam! :* powtórz za kilka dni teścior albo leć na betę :tak: jest cień jest nadzieja!

Tekla kurcze Ty mnie stresujesz dziewczyno :-D poczekaj do jutra z testem a ja mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&!

Kpe &&&&&& za test!

Wanda raczej nie idzie tak jednoznacznie wskazać.. ja myślę że 10 dni po :-)

Apple piękna betka!

black_tea powodzenia na becie! Ale dajesz czadu.. :-D

Cyntia mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&! :*

Mimimo testuj babo, trzymam kciuki za wysoką temp :-)

Straciatella tęskno tu bez Ciebie.. skończ już z tymi mdłościami :-p :*

Wybaczcie dziewczyny ale idę pomolestować męża ;-):-D

Buziaki

ewka - już nie dawaj linka, weszłam w Twój profil, znalazłam w postach link i założyłam nowe konto, przeniosłam wykresik ;)

natkusia - trzymam kciuki!

susel - testy z allegro nie pokazały mi ani razu cienia cienia. Kupiłam ich więcej na odczepnego, by się nie stresować. W dniu @ miałam wykonać test apteczny. Wczorajszy apteczny po południu nic nie pokazał, ale zobaczyłam taki cień dopiero po godzinie, gdy miałam wyrzucac test - więc wiem, że był już nieważny wynik. Dziś zrobiłam drugi apteczny i pokazuje słabiutki cień cienia, ale jeszcze się nie łudzę, bo być może to pasek testowy. Mam jeszcze jeden apteczny.

Wszystko się okaże z czasem. Nie spinam się, że może się nie udać (spinam się przez samo czekanie). Jak przyjdzie @, to przyjdzie. To czekają mnie emocjonujące przytulanki w następnym cyklu :-D

lamorela - a coś się stało?

Męża jutro nie ma cały dzień, ja wychodzę o 7 i wracam po 16 i chyba nie będę mogła się urwać w środku spotkania na godzinkę, choć, może taksówkami podjadę (jakbym mogła jeszcze odebrać je online lub przez telefon).

Witam babeczki :D:* Ja parę minut temu wróciłam z jazdy i zdążyłam Was poczytać :D

black_tea, jutro rób betę, bo to nie możliwe, że nie masz @ a test negatywny. Chyba, że torbiel, ale mało prawdopodobne.

KPe007, możliwe że ciąża jest. Musisz sprawdzić test, ale najlepiej 3/5 dni po spodziewanej jeżeli nie przyjdzie, bo inaczej test może kłamać. Ja po 3/5 dniach miałam bladziutką kreseczkę, przy pierwszej i drugiej ciąży. Krwawienie i dlatego taki test. Trzymam mocne kciuki &&&& i ściskam mocno pośladki :D :*

susel, dzięki od razu dodałaś mi otuchy i wiem, że nie powinnam tracić wiary.

natkusia, na betę nie pójdę, bo mieszkam poza Olsztynem, a u mnie w Wójtowie nie ma szpitala. Muszę czekać do niedzieli na badania krwi. Ale dzisiaj kupiłam test, więc w każdej chwili mogę sprawdzić. Tylko, że wolę poczekać i nie zapeszać :) :* Za Ciebie trzymam &&& i moje pośladki ściskają się na II kreseczki :*:D

lamorela Kochanie, tylko się nie załamuj. Jak nie jutro to w innym dniu. Ale w ciąży na pewno jesteś :)

Straciatella, trzymaj się Kochana :* Współczuje Tobie przytulania muszli <przytul>

centka, oddawaj mój kij, bo nie mam czym bić męża jak mnie wkurzy, a patelni szkoda :rofl2::-D

Cyntia, kiedy teścik robisz? :) Trzymam kciuki i pośladeczki ściskam :D:*

Ostatnia edycja:
o matko, ale się tu podziało :-p wszystkim nowo zafasolkowanym gratuluję! i czekam na wyniki bety :) :tak:

ewka, Abezela, co do zusu, to właśnie myślałam o tym, ale przepisy zmieniają się od nowego roku i już nie będzie tak łatwo. Musiałabym teraz się wypisać z zusu i zapisać na nowo i płacić przez 3 miesiące po ponad 3tys i od stycznia na L4 żeby z nowych przepisów mi gorzej nie wyliczyli. A szczerze to nie mam 9tys żeby wyłożyć :-p chyba po prostu zapłacę ale od jakiejś niższej podstawy żeby dostać coś więcej niż 250zł ;-) ale to z księgową się spotkać muszę i obgadać, bo ja nie do końca to ogarniam :-)

a to moje wczorajsze wyniki bety :-)
Zobacz załącznik 580962

aest, super Kochana :*

Dobra Kochane, ja uciekam spać, bo padam na twarz. Jutro poczytam, to co napisałyście. Ale proszę Was, nie produkujcie aż tak dużo, bo ciężko później do Was dołączyć :D:p

Dobranoc, słodkich snów :*:* i owocnej nocy :D &&&&

Ostatnia edycja:
reklama
aesthete - gratulacje!! Śliczna betka!!

lamorela - jak nie jutro to pojutrze, ale jak my to wytrzymamy? :-D

Ja idę spać, ale nie wiem czy tak łatwo usnę, po przysnęło mi się jakoś koło 19 na godzinkę ;) @ dziś nie przyszła, w badanym śluzie nie było dziś zabarwienia żadnego (wczoraj było), ale za to prawie śluzu nie było. Biorę pod uwagę, że Ovufriend może jednak mieć rację co do długości cyklu :-p

Dobranoc :)

Do góry