reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

lamorela - jak nie jutro to pojutrze, ale jak my to wytrzymamy? :-D
Jak ja to wytrzymam:-D
Postaram się pojechać jutro taksówką na szybcika, ale nie wiem gdzie zrobić, tam gdzie ostatnio robiłam betę czeka się 2 dni na jej wynik, a wiem, że niektóre dziewczyny mają wynik tego samego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Wam :-)

Zrobiłam test, no i... Nic, kompletny brak ciąży. Jaka ja głupia jestem, żeby testować w 9dpo... Zła jestem na siebie :wściekła/y:. No nic, nie ten cykl to następny.

Ostatnia edycja:
Witam z wyrka :-)
Mimimoo- może to za wcześnie ja się boję testować wcześnie bo kiedyś miałam II drugą słabą ,a potem @ przyszła dlatego zawsze obiecuję sobie testować jak będzie dzień @ lub już po.

wiecie co chyba za bardzo się nakręciłam i muszę wyhamować bo miałam nie kombinować tylko czerpać przyjemność ,a mój jak tak mnie słuchał to stwierdził ,że za chwilkę to przyniosę jakąś książkę i będziemy to robić z instrukcjami ,a on chce pełen spontan na początek.

black tea- kurczę to m@łpa po co przylazła przytulam cieplutko nie martw się następny cykl jest Wasz ;)trzymam gorąco kciuki nadal .

Hejka :-)

Jeziu.. dzisiaj mnie mega podbrzusze boli :-( to raczej nie jest objaw ciąży.. :sorry2: zamiast @, pływam w śluzie więc nadal czekam..

Black_tea tulę.. :*

Malusiolka kiedy robisz test? :*

Aes piękna betka! Gratuluję :tak: Ty masz działalność? Jakby to wyglądało z macierzyńskim? Ja mam zawieszoną działalność i zastanawiam się nad odwieszeniem i muszę z księgową pogadać :-) co prawda mam też etat ale może +firma będzie coś lepiej

Cyntia &&&&&&& żeby wredna @ nie przyszła!

Lamorela
trzymam kciuki!!! :-)

Tekla i jak??

Mimimo pewnie za szybko zrobiłaś test.. poczekaj :tak:

Kobietka spokojnie, daj na luz :-) chociaż facetom łatwo mówić ;-)

śmigam do pracy.. Buziaki kochane :*

Witam porannie. I krecha na teście aptecznym. Te z allegro i tak mi się skończyły. Nie wiem czy brać Castagnus dalej? Do mojego gina nie ma miejsc na najbliższe tygodnie. Albo pójdę prywatnie albo będę sama móżdżyć co z tym fantem zrobić.

reklama
Do góry