reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Trzymajcie mnie bo zaraz eksploduje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Normalnie polazł tam i stchórzył niby się zestresował i w ogóle tam nie wlazł co za *******.............................. ciota z niego zamorduje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: trzy miesiące namawiana poszły w łeb no i moja ovu też i jeszcze z tekstem do mnie żebym tam zadzwoniła i przeprosiła i się spytała czy można to dowieść no i znowu wszystko na mojej głowie - jak mi tam zagląda stado lekarzy to ja niby nie jestem zestresowana faceci to jednak są mocni tylko w gębie. Idę z psem może mi przejdzie - szkoda że nie wiem jak się wstawia te obrazki bo byłaby tu wielka bomba i baba mordująca faceta. Teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać czy walnąć go w łeb :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
piaska nie mam pojęcia o co chodzi z ostrzeżeniem :confused: nawet nie wiem, jak się je wysyła i za co :confused: a chociaż wiesz za jakiego posta? Dziwne...

mallaika 1 - praca to jest zło konieczne, u mnie pewnie też nie będą pocieszeni; 2 - kredyt... mamusia pomarudzi i przestanie... a jakby nie o to marudziła, to o co innego ;-); 3 - jeszcze się najeździsz :happy: ja w pierwszej ciąży zanim się dowiedziałam, miałam plan wejść na Rysy... a pojechaliśmy w Góy Stołowe i też było fajnie ;-) teraz biegam i pewnie ciężko będzie mi przestać, ale to nie jest coś do czego potem nie można wrócić :rofl2:; 4 - może uda Ci się znaleźć coś do robienia w domu? może jakiś własny biznesik? może koń weźmie udział w biznesie i będzie na siebie zarabiał? Zawsze można powiedzieć, że to nie jest dobry moment tylko potem jest płacz, że nie wychodzi :confused2: a jeśli chodzi o synka... tym bardziej trzeba się starać o towarzystwo ;-)
no i limit nieszczęścia na dziś już chyba wyczerpałaś, więc teraz tylko czekać na dobre wieści :-D nie smuć się :-D

grznkaa &&& za wizytę :happy:

anna ??? co się stało??? ups, doczytałam... no tak...faceci... brak słów...

Ostatnia edycja:
LasPiaska nie wiem o co chodzi ;/
Matita testuj dziś
Malaika ciężki orzech a byłaś na wychowawczym ?bo jak tak to dostaniesz kase jeśli będziesz w ciąży i pójdziesz na l4

Piaska nie wiem, może to przez pomyłkę. Jak pojawi się black_tea to wyjaśni się sprawa :-)

Anna co się stało?

Mallaika jesteście rodziną zastępczą? Super, ale widać że małemu brakuje braciszka, biedak :-( a nie chcecie zaadoptować takiego malucha?

Saga właśnie nie wiedziałam o co Ci chodziło, ale dzięki o powtórzenie i już wiem że o pęcherz, jednak jak u mnie to chyba za wcześnie aby to było na fasolke...

Ostatnia edycja:
sagaa31 do 2 sierpnia byłam na wychowawczym, ale skończył się z dniem wygaśnięcia umowy o pracę (nie przedłużyli mi umowy, bo nie jestem taka dyspozycyjna jak moja zastępczyni). Od 1 września będę miała umowę na rok, więc jak urodzę przed 1 września 2014 r., to będę miała zasiłek macierzyński, czyli średnią z dochodu za ubiegły rok. Dobrze kojarzę, czy coś pokręciłam? jak byłam w poprzedniej ciąży to byłam na umowie na czas nieokreślony, więc takich perturbacji nie było.
Jak któraś z Was może mi to wyłożyć w sposób łopatologiczny będę wdzięczna :)

Mimimoo byliśmy rodziną zastępczą, ale musieliśmy ją rozwiązać :-( Paweł ma 9 lat i był tak agresywny, że zaczął stanowić zagrożenie dla syna. Mały nie był w stanie się obronić, a pielgrzymki po psychologach i psychiatrach nie przyniosły rezultatów, więc musieliśmy podjąć taką a nie inną decyzję. O adopcji nie myśleliśmy. Po doświadczeniach z Pawłem wiemy, że adoptowane dziecko musiałoby być młodsze od Aleksandra, żeby to on tego przysposobionego Malucha wdrażał w zasady panujące w domu. Bo u nas to wszystko stanęło na głowie. Paweł to poważnie zaburzony chłopiec i to on uczył Małego sposobów reagowania w różnych sytuacjach w sposób niewłaściwy :-( do tego doszły zachowania Pawła trącające już o molestowanie seksualne wobec syna.
Ech, szkoda gadać. Mamy koszmarnego kaca moralnego, bo chcieliśmy dać Pawłowi dom i rodzinę, ale wyszło jak wyszło :zawstydzona/y::-(

Witam dziewczyny :* Tyle już napisałyście, że sama nie wiem co mam komu odpisać.

Eh.. w nocy jajniki mnie bolały i miałam takie dziwne uczucie w środku jakby się w środku poszerzało. Mam dwoje dzieci, a zielona jestem w tym. Nigdy nie miałam bóli tydzień przed miesiączką, a teraz mam. Może za bardzo się tym wszystkim przejmuje.

black-tea, Kochana a jak u Ciebie? Testowałaś?

perelka, u mnie z tego co pamiętam bóle miałam jak na miesiączkę przy ciąży.

mallaika to pokaźne nerwy Was nie ominęły... ale rozumiem decyzję, bo dla mnie Gabryś jest najważniejszy i każdego, kto chciałby go skrzywdzić... no już nie będę pisała, co bym zrobiła...:sorry: i nie ważne, kto by to był :confused2: i jakby potem cierpiał. Wiem, że to bezwzględne, ale cóż... życie...

Ostatnia edycja:
Dzień dobryyy :)

Ewka358 - dziękuję za link :) program zapewne mi się przyda bo moje cykle zawsze były nieregulerne, a teraz po odstawieniu antyków, to już w ogóle nie wiem co i jak. I jak nie będzie II kreseczek to od następnego cyklu rozpoczynam obserwacje :)

black_tea - ja chyba też już się nakręcam, bo od ok.4 dni pobolewa mnie brzuch jak na @ ale raczej po bokach i z tego co pamiętam z pierwszej ciąży to mój gin mówił, że to wynik rozciągania więzadeł macicy. Choć jak pisała Lamorela, równie dobrze może to być zbliżająca się @ czego nam nie życzę.

Tekla - bardzo Ci współczuję, w podobny sposób straciłam siostrzenicę więc rozumiem twój ból i mocno tule.

reklama
Mallaika szczerze to jest strasznie smutne, staracie się aby taki chłopaczek mógł żyć wśród ludzi i być wychowanym jak należy a tu klapa, niestety, ale to nie wasza wina, staraliście się, ale dobrze że synkowi nic się nie stało, dzięki Bogu. Taki 9 latek a jakie ma już pwyobrażenie, koszmar :-(.

Do góry