reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Biedroneczka, Perełka - ja od gina, gdy walczyłam o fasolkę, usłyszałam, że jak zacznie mnie kłuć, to zły znak i mam wziąć no-spę.. I u mnie to był zły znak.. Z tego, co ja wiem to właśnie pobolewanie jak na @, ciągnięcie aż do pachwin to dobre znaki. Koleżankę jak na @ bolał brzuch prawie całą ciążę.
Na pewno bóle brzucha będą przyprawiały mnie o białą gorączkę ze strachu :-)

reklama
wanda prasowanie majtek też znam - moja teściowa prasowała chłopakom majtki, skarpetki... :szok: a ma ich 3 plus teść :szok: ale mój A wie, że ja nie prasuję, sobie też nie ;-) jak musi iść w koszuli, to zabiera się za prasowanie, ale ja kończę w zamian za coś :-D np. kanapki do pracy. No i A jak może to gotuje, bo ja zdecydowanie wolę sprzątać ;-)

piaska to pisz cokolwiek ;-) Ty wiele ciekawych informacji masz, nie musi być ze starankami związane :-p

hej :tak:

podczytałam was w autobusie :tak: dzisiaj i jutro korzystam z cudnego MZK ;-) chłopaki po śniadaniu jadą do Wrocławia, wracają jutro ;-) dzisiejsze popołudnie czeka mnie w całkowitej ciszy ;-) wow, dawno tak nie było :-D

wczoraj walnęłam małego focha mężowi :sorry: bo jak już mnie głowa odpuściła, to stwierdziłam, że można go wykorzystać ;-) a ten mi z tekstem, że ma ochotę, ale nie ma nastroju :szok: i że na pewno jestem w ciąży, bo on jest taki super zajebisty i wystarczyło już było tych razów z jego zajebistym nasieniem w roli głównej :eek: no ja rozumiem, ale moje jajeczko też jest potrzebne, więc ... akurat przy mojej owulacji my nic a nic :wściekła/y:
ale patrząc na wszystko ... nie wiem czy miałam w tym cyklu owulację :wściekła/y: śluz płodny miałam, wczoraj sprawdzałam - malusio już go :crazy: brzuch nie boli, cycki flaki ... pipa, pewnie czeka mnie czerwiec :happy:

TEKLA doczytałam twoje bloga :-( strasznie ci współczuję :-(
prawda jest taka, że nigdy nie wiadomo na jakiego lekarza się trafi ... we Wro jak mnie jeden na izbie zbadał ... poczułam się jak krowa w oborze :szok: nieprzyjemny koleś ...

a wiecie, że ja rodziłam bez lekarza :eek: tylko z położną, pod telefonem była pani neonatolog :eek: powód - długi weekend, brak kadry :szok: polska rzeczywistość ;-) mimo komplikacji (mały źle wkładał główkę w kanał rodny), położna bardzo ładnie mnie poprowadziła :tak:

BIEDRONECZKA spotkanie możliwe ;-) tylko, że ja ZG ;-) ale wychowana jestem w Sulechowie i tam też mam mamusię ;-)

jeśli chodzi o prasowanie ... to ja prasuję sobie i mrówkowi :tak: a mąż sobie ;-) walnęłam focha po tym jak mi powiedział, że ja nic w domu nie robię, on robi więcej, bo przecież chodzi z Mrówkiem na spacery ... więc focha mam ;-)

Ostatnia edycja:
No to jak pozwolenie na pisanie innych rzeczy, to Wam coś tu zapodam. :-)
Żeby było bardziej ciekawie, to będę bardzo enigmatyczna i napiszę tylko tyle, przesłuchajcie tej audycji. Puśćcie sobie ją w tle jak pracujecie, albo sprzątacie albo cokolwiek innego robicie. Daję Wam słowo, że nie pożałujecie!
Myślę, że może być pretekstem do wielu ciekawych dyskusji i zdobycia informacji również ze sfery płodności, a przede wszystkim tego, jak się przygotować do nadchodzącej jesieni.:tak:
Pokonaj grypę… cukrem! - Trójka - polskieradio.pl

Dzień dobryyy :-)

Wczoraj prawie umierałam, bolał mnie jajnik, nie mogłam znaleźć sobie miejsca odpuścił dopiero ok 3 nad ranem. Jeszcze go momentami czuję ale już nie tak bardzo. Mam nadzieję że jakoś przeleci ten dzień. Jeszcze cos mi pecherz chyba szwankuje bo czuje parcie na siusiu a tam tylko 3 kropelki i tak co chwile latałam. U nas dom prowadzimy po połowie, wcześniej A się troszkę rozleniwił, ale już wróciło do normy, prawie zaspałam do roboty i przez to nie zmierzyłam tempki :-(.

Benfica no nie mogę, prasować majty i skarpety haha, toż to idzie na du*e i syrki, nikt nie zauważy że są wyprasowanie, a i tak się pogniotą, nieźle nieźle. Ja nigdy tego nie robiłam i robić nie będę. Masakra :-p

Piaska, wrócę do domku to na pewno posłucham :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie,

Tekla aż łza mi polciała jak czytałam Twoją historię :( strasznie smutna, ale jesteś silną kobietą.

A ja już wiem, że moje plamienie to @, jak to jest zwykle kobiety karmiące nie maja okresu a ja mam 2 w miesiącu. Plamienia mam juz 4 dni a dziś mocniejsze krwawienie to nic innego jak wredna @. Chociaż dobrze, że tamten cykl taki krótki jak i tak zmarnowany.
Proszę mi zmienić testowanie z 06.09 na 23.09 podziękował :)

reklama
Wiikki szybko będziesz testować :-). Trzymam kciuki na nowy cykl &&&

Hahaha dziewczyny tak się uśmiałam, siedzę czuję gdzieś g*wno, myślę to chyba nie ode mnie patrzę pod buty no czyste, cała się obwąchałam, patrzę a koleżanka obok wdepnęła. Jeszcze nic jej nie powiedziałam, ale że nie czuje hahaha smród nie samowity. Przepraszam że taki gówniany temat, ale nie mogłam się powstrzymać, wybuchłam śmiechem. Mam nadzieję że żadna akurat nie je śniadania :-p

Do góry