Witajcie,
Lamorela, CarpeDiem, Centka80, Wanda, Poziomk@, Dorcia, Benfica, Applecrumble, Asica86, Cyntia85, Aśku, Wiikki, Sagaa31, Abezela, DorciaM odpisze wam wszystkim ogółem, bo w pracy tak skrabać za bardzo nie mam jak... dziękuję wam wszystkim za ciepłe słowa, staram się być silna, ale jest naprawdę bardzo ciężko. Nie chcę się ciągać po sądach, nie chcę rozpamiętywać tego wszystkiego, poza tym jak ja udowodnię, że nie wykonywał badań pod kątem stanu szyjki? Wszystkie znajome przestrzegam przed tym lekarzem, a one ostrzegają swoje znajome. Któraś z was pisała, że jestem silna, że zdecydowałam się już zacząć starania o kolejną ciążę - nie jestem silna.. boje się przeogromnie... ale przecież kiedyś muszę spróbować, niewiadomo czy się uda, a jak się uda to kiedy. Bardzo pragnę mieć dziecko, czasami mnie nachodzą myśli, że nie powinnam, bo to nie było by w porządku wobec chłopców, nachodzą mnie myśli, że to tak jakbym ich "zdradziła" ale ja nie chce ich zastąpić, nigdy żadne dziecko mi ich nie zastąpi, będę kochać wszystkie swoje dzieci, te ziemski i te aniołkowe taką samą miłością, chłopcy zawsze będą elementem mojego życia i jeżeli się uda, to od początku będę uświadamiać dzieci, że mają rodzeństwo, dwóch braci, którzy patrzą na nas z góry i opiekują się naszą rodziną.
Aśku... dopiero doczytałam, że jesteś z ZG, fajnie, że znalazło się kilka osób z lubuskiego, będzie z kim wymieniać doświadczenia lekarsko-szpitalne
Biedroneczka, świebodzin również jest mi bliski - moja sis mieszka w tym mieście.
Piaska... dziwna sprawa z tym punktem karnym, trzeba poczekać na black_tea to może się coś wyjaśni.
Matita u mnie dziś 32 dc i @ brak, testy negatywne... więc czekamy razem.
Straciatella &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! już się nie mogę wieści doczekać
Co do prasowania... ja też nic nigdy nie prasuję... chyba, że jakaś imprezka, na elegancko, koszula itp... ale za to mam koleżankę która prasuje dosłownie wszystko i zawsze narzeka, że na nic nie ma czasu przez to. W sumiue rozumiem, spodnie, koszulki... Ale prasowanie majtek - mistrzostwo świata