reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
cyntia, malusiolka ja w pierwszej ciąży, na samym początku jak przychodziłam z pracy, to pierwsze co robiłam to wyjmowałam chipsy i ogórki kiszone i jadłam jak opętana :szok::-D nie mogłam się opanować :szok: jak zjadłam chipsy, to był zakaz ich kupowania i mi przeszło ;-)

blac-tea, nie denerwuj się <przytul> tylko napisz jak tam u Ciebie? Przyszła @? Zrobiłaś test? Jesteśmy zniecierpliwione. Trzymam kciuki na II kreseczki &&&&&&&&& :*

benfica, u mnie też był zakaz, ale czasami miałam taką ochotę, że nawet na zakaz nie patrzyłam :p Panowie muszą wiedzieć, że kobieta po porodzie, która będzie karmić nie będzie mogła przez jakiś czas jeść takich rzeczy :p

Hmmm... nie wiem co się ze mną dzieje. Co jakiś czas sutki robią mi się twarde i bardzo bolą i przy okazji mleko mi jeszcze zaczęło kapać ;/

Ostatnia edycja:
nie nie ma @ jutro ma przyjść
boli mnie jedna pierś mąż stwierdził ze przed @ mam bardziej nabrzmiałe niż teraz, mam bolące ale nie takie pełne jak przed @

Boli mnie dość mocno ta w której mam torbiel :/ i strasznie sutek w tej piersi swędzi....pamiętam w poprzedniej ciazy tak mnie bolały sutki ze każde otarcie było paskudnie bolesne

Czuje ucisk w brzuchu ale jajniki nie bolą!
a i leci ze mnie woda.rano normalnie czułam jak ze mnie wylatuje :szok:

Nana7ma, a więc trzymam kciuki oby te objawy były faktycznie na ciąże. Dobrze że trafilaś na super gina bo takiego to tylko ze świecą szukać. Wiesz może czy on przyjmuje też z nadczynnością tarczycy? Czy raczej "zdrowe" osoby?

Nie wiem, kochana - ale wydaje mi się, że przyjąć przyjmie, a jeśli nie prowadzi osób chorych - poleci kogoś godnego zaufania :)

chciałam wszystkim odpisać i czarna dziura o :ninja2::ninja2:
eh
czekamy na wieści od Straciatelli o bliźniakach :p

Szukam bloga Tekli i znaleźć nie mogę :p

Ostatnia edycja:
ahahahah DRABINA XD
mi się nic nie sniło
mąż wrócił z nocki...poleciał do Lidla bo od dzisiaj w promocji fajne softshelle i dostałam filetowego :D chyba chciał mi sie zrewanżować za wczorajszą kłótnie!

reklama
A mi się dzisiaj II kreseczki śniły... :] paranoja:zawstydzona/y:

Centka80 - mi kiedyś babcia powiedziała, że jak Ci się śni drabina to jesteś niepewna swojego sukcesu.. trzeba wierzyć w powodzenie:):)

Ostatnia edycja:
Do góry