reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Natkusia - ja też!!

Właściwie to od lutego mieszkamy w lędzinach, ale bieruń to moje MIASTO :-) nie ma dnia bym nie była w swoim domu tam..

Straciatella ale jaja :-D jaki ten świat mały ;-) napisałam Ci wiadomość pw ;-)

Benfica no to kciuki zaciśnięte na jutro :-)

benfica To w takim razie czekamy!!! Trzymam &&&&&:tak::tak::tak:

blacktea Witaj!:-)

Alez wy jestescie szalone, oczywiscie pozytywnie szalone :tak::tak: Uwielbiam takie dziewczyny, od razu jest weselej:-)

To ja witam nowe staraczki :-)

Benfica - doskonale Cię rozumiem... Też się boję kolejnego testu :-(jutro rano spróbuje...

A przed chwilą znowu seksik był, na wszelki wypadek, jakby cykl nie wiadomo jak mocno był nierówny... Ale tak jakby troszkę mnie bolało w niektórych pozycjach...

Emalia pozytywne myśli ślę dla Babci !!! Wszystko będzie dobrze ...zdróweczka życzę !!!

Witam nowe koleżanki...i trzymam &&&

Benfica
ty...ty...ty...cholero...ja to chyba będę pierwszym przypadkiem zgonu kobiety z niedoczekania testowania !!! Chcesz tego ??? To jak tylko wejdziesz do chałupki to sssssiknij...ale teraz kranik zamknij jak Straciatella pisała !!!
Czyli do 16-17 nie myję , nie sprzątam nie prasuje....trzymam kciuki za II Benfice !!!

natkusia straciatella...a ja lubię Bieruński mix...masło w sensie ,nie !!! ??? macie takowe w Bieruniu ???
Dobrze że doopę mogę podetrzeć jedną ręką ...bo druga cały czas zaciśnięta !!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
O ale tu zafasolkowanych:) Wszystkim gratuluję:) Nudnych 8 miesięcy:)A ja z kolei mieszkam blisko Emalii:)) Ja jestem z Czeszowa koła Zawoni. No od stycznia mieszkam w Bukowicach:)

dorcia padłam z tą doopą :-D:-D nie zatestuję, bo wcześniej umrę przez Ciebie ze śmiechu, albo się posikam i nici z zaciskania zaworu :-D

wanda no to poszaleliście :-D:szok: dobre macie te "wszelkie wypadki"

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomóżcie czy ja sie nakręcam? zgaga + slinotok! w poprzedniej ciąży wymiotowałam dalej niz widziałam......... 3 sierpnia miałam @ cykle 28 dniowe .....to tak troche za wczesnie na jakiekolwiek objawy co?

reklama
no ,a my wyobraźcie sobie byliśmy u mojej babci i poszaleliśmy odbiło nam i się nie zabezpieczyliśmy ,a owulacja chyba był jakoś niedaleko bo mnie tak jajnik nawalał ,że szok i teraz zobaczymy co będzie ;p to wszystko przez Was hehe na kogoś trzeba zwalić ;p

Do góry