reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Poziomk@ GRATULACJE!!! :d

ailatan Ja wiem, że nie będzie fajnie na tym weselu. Mam żałobę (w grudniu zmarł mój Tata) i gdyby nie to, że to wesele mojej przyjaciółki i Mój Mąż jest świadkiem to pewnie w ogóle bym nie poszła. Ale z tą stylistką to poszalałaś konkretnie :D Ale nie ma co żałować - raz na jakiś czas jest tylko taka okazja :)

Grzankaa Ja miesiąc temu zostałam ciocią i za miesiąc kolejny raz nią zostanę :) Wszędzie dzieci dookoła :)

Dziewczynki, chciałam do Was pochwalić mojego Męża. Człowiek, który pracuje jako grafik komputerowy od wczoraj pierwszy raz w życiu układa płytki w naszej łazience i naprawdę równiutko mu to wychodzi. Taka dumna jestem z Niego, że aż musiałam się pochwalić :p

reklama
Leemonca ja w poprzednim cyklu miałam tak samo jak Ty, jak przyszedł okres to jak wiadro zimnej wody;-) ale... łatwo się pisze, a mam nadzieję, że wytrwam w tym postanowieniu normalności :tak: jak nie, to chyba od następnego okresu rzucam te termometry, liczenie i zdam się na to co ma być. Może wyluzuję zupełnie i w końcu się uda.

cześć, chętnie dołączę do grona staraczek. Mam nadzieję, że pisze o odpowiednim miejscu. Mam 5 letnią córkę i niesamowita ochote na na kolejne dziecko. Staramy się z mężem drugi cykl. Staram się nie nakręcać, zle strasznie ciężko. Od niedzieli mam okropną zgagę ale chyba sobie wkręcam ciaże, bo to za wcześnie na objawy. 3 sierpnia miałam @ cykle mam 28 dniowe. Zgodnie z zaleceniem staramy się średnio 3x w tygodniu (zazwyczaj częściej). Dzisiaj jest 18 dzień cyklu (końcówka dni płodnych). W mojej diecie nic się nie zmieniło co mogłoby spowodować zgagę. Ostatnio zgagę miałam właśnie w ciaży czyli 5 lat temu. Nie chce sie dodadkowo nakręcać ale jak tu nie musleć kiedy ta zgaga jest ??

ja...zaraz...sfiksuję...!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!

Sikam na potęgę, co 15min, z nerwów chyba... :szok: qrcze, nie chcę się nakręcać, ale to jest TAAAKIE TRUDNE... sikać czy nie sikać - oto jest pytanie?

hej staramy się o drugiego dzidziusia, nasz pierwszy ma 5 lat ;)
staram się nienakręcać ale same wiecie, że łatwo nie jest. Miesiączkę miałam 3 sierpnia, cykle 28 dniowe. W niedziele wieczorem dopadła mnie tak potworna zgaga ze zwątpiłam. Po 1 za wcześnie po 2 nie zmieniłam nic w moim jadłospisie, po 3 ostatnio zgagę miałam 5 lat temu będąc w ciązy. Stąd moje ciche nadzieje.

Powiem Wam, że wykończy mnie to forum, ja się stresuję jak bym to robiła ten test. Czekamy na wyniki, bo że testujesz benfica to chyba już jest jasne ;-)

reklama
Heja!

Melduje się :-) przepraszam, że się nie odzywam ale przez tą moją pracę nie mam na nic czasu :wściekła/y: ogólnie jest tam tragicznie.. mam umowę do końca września i nie wiem czy ją przedłużę, ba nie wiem czy oni mi przedłużą bo tam nie jest nic pewnego i łapie trochę doła.. :-(

ja dzisiaj śmigam sobie po wyniki prolaktyny.. jak będą w normie to ok ale jak znowu będzie za wysoka to dzisiaj skoczę szybko do ginka po tabletki i będę musiała się podleczyć przed Maleństwem..

Kule bele Poziomka Straciatella ale SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!! Nie ma mnie kilka dnia tu takie wieści!!!!!! AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :-D:-D:-D WIELKIE GRATULACJE !!! :******

No i oczywiście gratuluję wszystkim dziewczynom z II kreskami! Ślijcie dużo fluidków! :-)

Benifica dajesz i nie trzymaj w niepewności! :-p

Do góry