reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Natkusia - ja też!!

Właściwie to od lutego mieszkamy w lędzinach, ale bieruń to moje MIASTO :-) nie ma dnia bym nie była w swoim domu tam..

Straciatella ale jaja :-D jaki ten świat mały ;-) napisałam Ci wiadomość pw ;-)

Benfica no to kciuki zaciśnięte na jutro :-)

benfica To w takim razie czekamy!!! Trzymam &&&&&:tak::tak::tak:

blacktea Witaj!:-)

Alez wy jestescie szalone, oczywiscie pozytywnie szalone :tak::tak: Uwielbiam takie dziewczyny, od razu jest weselej:-)

To ja witam nowe staraczki :-)

Benfica - doskonale Cię rozumiem... Też się boję kolejnego testu :-(jutro rano spróbuje...

A przed chwilą znowu seksik był, na wszelki wypadek, jakby cykl nie wiadomo jak mocno był nierówny... Ale tak jakby troszkę mnie bolało w niektórych pozycjach...

Emalia pozytywne myśli ślę dla Babci !!! Wszystko będzie dobrze ...zdróweczka życzę !!!

Witam nowe koleżanki...i trzymam &&&

Benfica
ty...ty...ty...cholero...ja to chyba będę pierwszym przypadkiem zgonu kobiety z niedoczekania testowania !!! Chcesz tego ??? To jak tylko wejdziesz do chałupki to sssssiknij...ale teraz kranik zamknij jak Straciatella pisała !!!
Czyli do 16-17 nie myję , nie sprzątam nie prasuje....trzymam kciuki za II Benfice !!!

natkusia straciatella...a ja lubię Bieruński mix...masło w sensie ,nie !!! ??? macie takowe w Bieruniu ???
Dobrze że doopę mogę podetrzeć jedną ręką ...bo druga cały czas zaciśnięta !!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
O ale tu zafasolkowanych:) Wszystkim gratuluję:) Nudnych 8 miesięcy:)A ja z kolei mieszkam blisko Emalii:)) Ja jestem z Czeszowa koła Zawoni. No od stycznia mieszkam w Bukowicach:)

dorcia padłam z tą doopą :-D:-D nie zatestuję, bo wcześniej umrę przez Ciebie ze śmiechu, albo się posikam i nici z zaciskania zaworu :-D

wanda no to poszaleliście :-D:szok: dobre macie te "wszelkie wypadki"

Ostatnia edycja:
dziewczyny pomóżcie czy ja sie nakręcam? zgaga + slinotok! w poprzedniej ciąży wymiotowałam dalej niz widziałam......... 3 sierpnia miałam @ cykle 28 dniowe .....to tak troche za wczesnie na jakiekolwiek objawy co?

reklama
no ,a my wyobraźcie sobie byliśmy u mojej babci i poszaleliśmy odbiło nam i się nie zabezpieczyliśmy ,a owulacja chyba był jakoś niedaleko bo mnie tak jajnik nawalał ,że szok i teraz zobaczymy co będzie ;p to wszystko przez Was hehe na kogoś trzeba zwalić ;p

Do góry