reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
w 1 ciązy test nie wychodził.....tylko beta wiec jakoś im nie wierze :( a bete bede jak by robić pod koniec miesiaca....ale weź tu wytrzymaj

Poziomk@ gratulacje!!!! Jak tam Twoja beta, kiedy wyniki?

Straciatella podobno zielona herbata wyplukuje kwas foliowy wiec nie za duzo ;) no test wyszedl dosyc szybko ten o czulosci 20 juz wedlug ovufriend 9dpo, 2 dni po tym jak podejrzewalam implantacje. a cykle ilu dniowe to jest bardzo trudne pytanie bo przeroznie! z ta nospa to dzieki za informacje bo sie zastanawialam, za to mi ginka powiedziela ze mam brac najzwyklejszy panadol. wlasnie sie dopatrzylam Twojej bety! super! bedziesz powtarzac?

Grzanka bralam Clomid a potem mialam monit z reguly w polowie cyklu i wtedy jak owu nie bylo to zastrzyk z HCG. w tym cyklu w czasie owu i ja i ginka bylysmy na urlopie wiec tylko Clomid bez monitu i zastrzyku, a zadzialal :)

Lemonca wrzuc ukatualniony link do wykresu na ovufriend to tez Cie bedziemy mogly podgladac ;) tak napisalas o tym porownywaniu i chcialam do Ciebie zajrzec a tu poprzedni cykl! a co do planowania to nie wiem czy w codziennym zyciu to tak super bo moj maz dostaje na glowe :sorry2:

benefica ja tez Ci mowie zrob sikacza! jak tylko wrocisz do domu to siknij i dawaj znac!

black_tea witamy! &&&&&&

Poziomk@ moje gratulacje :-):-):-):-) cudownie czytać takie wiadomości :-):-):-) oby więcej dobrych wieści każdego dnia :-):-):-) raz jeszcze gratuluję :-):-):-):-):-):-):-):-)

Dorcia właśnie laptopa kawą zaplułam... hahahahahaha dobrze, że klientów nie było, :-D A tak apropo kciukasków, jak tak intensywnie trzymasz kciuki to ja też poproszę o zaciśnięcie za mnie, ale już raczej za kolejny cykl.
Normalnie kocham was dziewczyny - przy was nie da się długo dołować :-) hahahahaha

Dorcia rozbawiłaś mnie tym masłem :-D

black_tea a teorii możesz mieć objawy :tak: ja w pierwszej ciąży od razu wiedziałam, że jestem w ciąży nawet jak testy jeszcze nie wychodziły, czułam to! :-D tylko nie nakręcaj się za bardzo.. poczekaj na betkę

kobietka no no może coś z tego będzie ;-) i nie zwalaj na innych :-p hihi

Ok ja śmigam przygotować jakiś obiad i z Michałem lecę do lekarza na 13.

Wpadnę wieczorem :*

Moment moment...natkusia poważnie mam masło...bieruński mix...znajomy przywozi gdzieś zza Jaworzna...to może od Was....ale od razu zaznaczam że masełko pycha !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kobietka zwal na mnie...wszyscy wszystko na mnie zwalają...bez głupich myśli proszę....to i Ty możesz !!! Moja wina, moja wina...ale jaki efekt będzie zaje..sty !!!

Tekla no to mamy problem....bo jedna ręka za Benficę...drugą muszę mieć w zanadrzu, wiadomo po co....to może stopaśne kciuki mogą być ????? A mam duuuże kciuki tam !!!
Tylko jest jeden mały problem...rękę na podtarcie mam...tylko do kibelka nie dojdę !!!!!!!!!!!!!!! Nie no...serio laska trzymam , trzymam za Was wszystkie...i za mnie też !!!!!!!!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

trzymam za Was kciuki....muszę poczytać trochę poprzednich stron żeby być na bieżąco!
Eh ja tez się nakręcam a do mojej @ jeszcze tyyyyyyyyyyyyyyyyyle czasu
zgaga, ślinotok....i podświadomość
ale to chyba niemożliwe już mieć jakies objawy

reklama
Do góry