reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

no chcę sikać, ale SIĘ BOJĘ - normalnie gorzej niż przed maturą czy innymi takimi :szok: jak dziś nie będzie @, to jutro rano sprawdzę - a niech tam, w razie czego to nie pierwsze i nie ostatnie rozczarowanie będzie... no gdybym miała jakiekolwiek objawy, chociaż minimalne - a u mnie nic :confused::confused::confused: nic, nic, nic - brzuch nie, cycki nie, mdłości nie, śluz nie, bóle brzucha są ale momentami i mogą być nerwowe albo na @... koniec świata, mówię Wam

reklama
benfica zrób tak, weź w rączkę test, idź do łazienki i zrób co trzeba.... testem nic nie zmienisz - jak fasolka jest to będziemy się cieszyć - inne wersji na razie nie przewiduję ;-)
IDŹ NA CAŁOŚĆ - bo będziesz miała i mnie na sumieniu :-D

benfica - masz zaraz nasikać na tego teściora, bo dostane jakiejś nerwicy :tak:

CZEKASZ DO RANA? zwariowałaś! :szok: wykończysz nas...

jestem jeszcze w pracy, choć dziś żaden ze mnie pracownik :szok: nie wzięłam testu, żeby nie kusić, a poza tym tyle razy byłam już w wc, że chyba wszystko wysikałam - łącznie z rozumem :szok:

jeju ,ale macie produkcje :)
nie nadrobiłam przepraszam ,ale wiem ,że benfica testuje ???dziś ????
bo ja dziś rano wstałam poszłam na ostatnie badania przed starankami i jestem nieprzytomna pozdrawiam Was serdecznie dziewczynki te nowe i te "stare " ;p

black_tea - jasne że widać. Witamy witamy! Mamy tutaj gorący dzień, więc umknęłam troszke :-D Powiedz coś o sobie :happy:

natkusia
- skąd ty jesteś? własnie znalazłam wątek https://www.babyboom.pl/forum/slask-f198/tyszanki-bierunianki-i-okolice-66108/ Moje okolice!!

:*

troszke o sobie tutaj napisałam https://www.babyboom.pl/forum/przedstawiam-sie-f122/motocyklowe-dzieciatko-67539/
a że gorący dzień....eh fajnie, że nie ja jedyna jestem taka zakręcona

reklama
Straciatella umarłam!! Jestem z Bierunia.. i Ty też!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :-D ja jestem ze Starego a Ty?

witaj black_tea :-)

Do góry