reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Susel - juuuuuuupi!! Seks to jest fajny na pogodzenie się. Z resztą na wszystko jest fajny :tak: No to teraz kciuki za plemniczki, a właściwie za TEGO JEDNEGO plemniczka!!
Co do naszego seksiku, to mamy się wstrzymać jeszcze 3-4 tygodnie (4 tyg od zabiegu). To chodzi o ryzyko infekcji i później zrostów. Choć jakby się zastanowić, to długo. Nawet lekarz uprzedzał, że zabieg niesie ryzyko m/w 30%, że będą zrosty i dlatego ważne jest uważanie na siebie, nie dźwiganie (uznałam, że dziś już jest lepiej i zabrałam się za sprzątanie kuchni i układanie w szafkach, no i dostałam bóli i krwawienia i tak sobie plamię do teraz, ale już lepiej mi).
Co do tych zrostów, to ja to w sumie to jestem dobrej myśli. Gdy lekarz po obiedzie wszedł do sali i mówił do nas o zaleceniach i niepokojących objawach (wszystkie miałyśmy łyżeczkowanie), to podszedł do mnie i powiedział "a pani to może dłużej krwawić". Oczywiście nie spytałam dlaczego - no bo po co, hehe :-p Ale w sumie, nie licząc dzisiejszego incydentu z mojej głupoty jest super, bo tylko bardzo delikatnie plamię, czyli ładnie się goi.
Sorki, że tak się rozpisałam, ale ja to mam problem z kondensacją wypowiedzi :-p

Julia - poradzisz sobie, zobaczysz. Nasze babcie, prababcie radziły sobie z większą ilością dzieci :tak:

reklama
Nie udało się:( brzuch naparza z całej siły,proszę o przepisanie na 2.12- w domu dostałam szlaban na testy. .....
Buziaki

Ostatnia edycja:
witam z rana:)

mnie wczoraj caly dzien bolal lewy jajnik..... ale to od ziołek.....
pokladam w nich troche nadziei :)
dni plodne dopiero za 8-10 dni.. wiec dlugooo
trzeba czekac:):)

gratuluje wszystkim zafasolkowanym:)

wiikki – to cykl jak najbardziej monitorowany, a mimo to taki zwariowany :-)
Ten cykl jest znowu masakrycznie długi... to już 44 dzień. Zaczyna mnie to wkurzać.

Malusiolka Ovu stwierdził, że w tym cyklu nie miałam owulacji, przestawił sobie dzisiaj, bo wczoraj miałam tempkę wyższą, a dzisiaj niższą i tak sobie to zaplanował dziad jeden, więc chyba może to jednak wskazywać na brak fasolki, czym oczywiście nie będę zdziwiona wcale, a wcale... :( O właśnie znowu mi wskoczyła, bo nie zaznaczyłam wczoraj i dzisiaj, że tempka mogła być zaburzona... Dzisiaj nie spałam prawie pół nocy, bo Nadia wstała i spać nie chciała, a teraz za to odsypia...

Julia ja po porodzie sn tak cierpiałam, że przez prawie 2 miesiące nie siadałam (miałam bardzo dużo szwów, bo Nadik się rodziła z rączką przy twarzy i całą szyjkę szlag trafił), a przez miesiąc nie byłam wstanie samodzielnie dojść z pokoju do łazienki, bo od razu mdlałam tak osłabiona byłam po porodzie. Moja szwagierka po CC po 2 tygodniach to śmigała, że aż się kurzyło...

Natkusia masz rację lepiej skontrolować niż się stresować.

Missi kochana rób tak, żeby dla Ciebie było dobrze, a z tą umową to popisz może na jakimś forum prawniczym, albo w kodeksie pracy sprawdź?

Hejka :-)

ja już na grobach byłam z rana :-) mama w sanatorium to ja musiałam wszystko ogarnąć..
Misiek ciągle kaszle :sorry2: dostał jakieś syropy i zobaczymy..

Iwo przykro mi, że @ się zbliża..

Piaska rzeczywiście masz dziwny cykl :dry: oby szybko @ zawitała i żebyś mogła szybko rozpocząć szczęśliwy cykl ;-)

Cyntia cieszę się, że wszystko się ładnie goi ale Ty uważaj na siebie!! :* no i widzę, że nastrój ok więc podwójnie się cieszę :-D

Mychunia może te 3 seksy to jest to ;-)

Centka zazdroszczę fajnej wczorajszej zabawy :tak: szkoda, że u nas nie ma tego zwyczaju.. U nas jest celebracja tego święta nad grobami a gdzie indziej inaczej.. może się to kiedyś zmieni :-)

Śmigam muffinki piec z bananami i białą czekoladą :-)

witam z rana :-)

ja odespałam już babski wieczór - super było :tak: mąż wrócił z kina godzinę wcześniej (ostatni film widział z kolegą, a tak poprzesuwali przerwy, że wrócił by nie przed 7, ale przed 8) i teraz drzemie, bo o 11 wyjeżdżamy do Babci na urodziny ;-) tam po obiedzie cała rodzinka idzie na cmentarz :tak:

mamaTomeczka mmm lipiec cudny miesiąc :-D

Malusiolka jak zdrówko?

Cyntia jak się czujesz Kochana?

natkusia pychotka wyślij mi proszę przepis, bo takich muffinek jeszcze nie mam w swojej kolekcji :-)

życzę owocnego dnia :-D

Ja tylko na chwileczkę...
Melduję, że miałam krwawe halloween - czyli @ przyszła dokładnie w terminie.
Chwilowo nie mam ochoty na nic, nastrój siadł. Zaczynamy ostatni cykl bez lekarza, choć w tym miesiącu udajemy się na badania nasienia.
Poźniej napiszę więcej i wstawię aktualną wykres

reklama
Do góry