reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

kobietka leć do dentysty, jak powiesz co i jak może cię bez kolejki przyjmie. Chirurg szczękowy to jedno, ale zwykły stomatolog już powinien zobaczyć jeżeli coś bardzo nie tak.

reklama
nadzieja210- Witaj ja też niedawno tu dołączyłam, jestem styczniówką 2011;)

Goschon-Dziękuje..:-*

A ja dalej wymiotuje, zabije tego mojego męza....:wściekła/y: przyjechał zaraził nas i pojechał spowrotem:wściekła/y:
Ja czekam na teściową i jadę z Mała do lekarza...

dzwoniłam do dentysty też ,ale on mnie przyjmie najwcześniej jutro i za to zapłacić muszę ,a pisałam już ,że kasy nie ma za bardzo ,a ta co mam iść do niej w czwartek obejrzy mnie za darmo bo pytałam ile to będzie kosztować i powiedziała ,że nic i tak mi nic z tym nie zrobi bo ja sobie nie dam nic robić usuwać czy coś bo ja mogę być w ciąży i koło się zamyka ja to zawsze mam takie głupie szczęście czy też pecha :-( już się boję na zapas ,że stracę kolejną fasolkę :-( przez głupiego zęba :-(

Nie wiem, podobno działa pokruszona tabletka przeciwbólowa z zmieszana ze śliną i położona na obolałego zęba, ale ja tego nie robiłam i chyba bym raczej nie eksperymentowała z tym. Przyłóż lód, weź tabletkę przeciwbólową i trzeba czekać, bo na zęba jak źle rośnie bez dentysty nie da się nic zrobić.

Kobietka- ja mam osemke która rośnie przy policzku a nie w jednym rzędzie z pozostałymi. Niestety puchlam tak okropnie ze trzeba było dziąsło wycinać. To było na studiach i od tamtego czasu mam spokój.

Cyntia nie dziękuję... (żeby nie zapeszyć) :-D kurczę, trochę boję się jeszcze przyjmować gratulacje. Jutro powtarzam test, tym razem zrobię apteczny (ale Ty chyba tez robiłaś allegrowe i miałas takie bledzinki na początku?) A jak się czujesz? Żyganko już było? :-) Mnie dziś co chwilę coś ciągnie w brzuchu, albo kłuje od czasu do czasu.

tekla głowa do góry na pewno się udało :-D jak to mówią śmierdzisz ciążą :-D

a mi dziś przez myśl przeszło, ze jak to nie @ to może poronienie i jakoś tak mi się strasznie przykro zrobiło... :baffled:

reklama
Malusiolka - Trzymam &&& daj znać ci i jak!!!
Natkusia - Gratuluję podpisania umowy, trzymam kciuki i grzeje Ci miejsce na czerwcówkach :)
Wiikki - dwa lata temu oszalałam na punkcie pewnej małej dziewczynki i z upływem czasu moje szaleństwo narasta :)
Mar_chew - Jeszcze raz gratulacje!!!!!!!
Zeberka- Gratuluję!!!
Tekla - Trzymam kciuki, niech bladzioch ciemnieje!!!!!!!
Grzankaa - Ładny masz wykres :tak: Trzymam Kciuki!!!!
Leemonca - Trzymam kciuki za te dni, niech będą owocne!!!

Zostawiam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Miłego popołudnia dziewczyny!

Do góry