reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

wiem, ze to raczej @ ale pójdę do ginekologa jak się skończy żeby zobaczyć czemu takie cyrki się dzieją :baffled: i jak tu teraz obliczyc dni płodne albo termin kolejnej miesiączki :eek:

nie jest zimno, bo mam swój prywatny kaloryferek, który grzeje przez cały rok :-)

reklama
Malusiolka - &&&&&& i daj znaka od razy żebyśmy się nie denerwowały:) ja nie testuje tylko czekam spokojnie na rozwój wydarzeń:)

wg ovu @ powinnam dostać w niedzielę, ale to nie możliwe, bo cykle mam 31 dniowe jak w zegarku.

Przyjeżdża dzisiaj do nas moja ciężarna bratowa - będę ją głaskać ile wlezie żeby się zarazić:)

Ale wysyp II kreseczek :) serdecznie gratuluje, ale fajnie

Ja coś ostatnio mało się udzielam bo musiałam trochę sie odciąć, za bardzo o tym myślałam. W tym m-cu mam iskierkę nadziei, no ale zobaczymy. Termin @ mam na 26 października, mam nadzieję że nie przyjdzie.
Wiem, że to za wcześnie, ale od 3 dni strasznie boli mnie w pachwinach, takie klucie czuję, tak mialam z Matim. Dodatkowo zaczęły mnie swędzieć piersi, miałam się nie nakręcać a znowu to robię, ahhhhhh
Siedzę wlaśnie w pracy, pozdrawiam pa pa

Witam dziewczyny !!

Dołaczyłam do staraczek jesienych ale staram sie juz od lipca i pomyslalam że i Wy mnie może przygarniecie żeby było mi łatwiej z oczekiwaniami, próbami, testami itp.

Staram sie o drugie dzieciątko - mam synka dwuletniego ;) ( jestem sierpniówka2011 ;) ) . Teraz bardzo chcemy juz drugiego łobuziaka :D !

Spodziewam się @ miedzy 17-23 października . Testowalam sie wczoraj niestety negatyw, oczywiscie jest we mnie nadzieje ze moze za wczesnie na test ale zdaje sobie sprawe jednak moze być nic z tego!

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam za wsszystki kciuki :):):) szalejcie w sypialniach , obfitych owulacji i dwuch kreseczek :):):)

Poztaram się być jak bajbardziej aktywna ( jestem pracujaca mamusia i czasami ciezko mi sie ze wszystkim wyrabiac ae bede sie starac )

:happy:

Malusiolka no jedną udało się utrzymać, bo przecież mam wspaniałego synka. No ale stres był, nie powiem, zero przytulasków w ciąży (najpierw lekarz zabronił przez 3 miesiące, potem jakoś M. nie potrafił się przełamać) no i duphaston przez pierwsze 3 miesiące brałam regularnie. Z drugiej strony jednak pracowałam przez całą ciąże (co prawda później już w domu), a w dzień kiedy pojechałam do szpitala to nawet fizycznie pojechałam do pracy. Przy okazji zawiadomiłam szefa, że to chyba dziś :)

Leemonca mi się bardzo podobają Twoje posty - są bardzo dojrzałe.

ookatkaoo1993 zdrówka dla małej

mychunia jakbym spała nago to mąż by notorycznie chodził zmęczony do pracy

iwo:) i super, dołek a sio...

mamaTomeczka ja postawiłam wczoraj na minimalizm - brak piżamki. No a żeby mojego chłopa odciągnąć od TV, musiałam się położyć obok niego. Ale miał minę, heheh, ale przekaz był jasny :)

nadzieja210 witaj

reklama
cześć dziewczyny ja mam do Was sprawę i pytanie , otóż moja ósemka postanowiła wyjść dolna po prawej stronie, najpierw uwierała , w nocy dostałam ślinotoku ,a dziś jak dotknę policzek lub szyję tuż pod szczęką to boli , chyba węzły chłonne mam powiększone i obolałe, no i na dodatek jakby tego było mało to policzek spuchnięty i z zewnątrz i wewnątrz , ona już wylazła trochę 2 lata temu ,a teraz nie wiem sama czy to przez spuchniętą buzie od środka czy faktycznie ona mi wrasta w policzek rośnie krzywo połowa zęba jest równo z pozostałymi ,a druga połowa rośnie bliziutkeńko policzka i widzę początek zęba ,a tam z tyłu to nic nie widać bo policzek mam tak opuchnięty ,że znajduje się ciasno przy zębie płuczę szałwią sobie puki co , no i boję się ,że ona źle rośnie i będzie do usunięcia , a ja jestem po boboseksach i chyba muszę się wstrzymać ,jeśli @ przyjdzie to usunąć a, jak nie przyjdzie to nie wiem co zrobię , opuchlizna jest niepokojąca i chciałam Was zapytać jakie wy macie doświadczenia z wychodzeniem ósemek?na czwartek zapisałam się do chirurga stomatologa żeby to obejrzał ,ale do puki @ nie dostanę to nic nie zrobię z tym czy to może być groźne dla ciąży ???? boję się jak diabli ciągle coś nie mogę nawet porządnie buzi otworzyć ,a jak jem to jest masakra :no::-(

przepraszam ,że tak o sobie tylko ,ale wczoraj byłam u chrześniaka mojego cały dzień i nie miałam szans nawet doczytać bo wróciłam przed 22 i poszłam spać.

Do góry