reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2013

Straciatella mordeczko chodź no tu Cię wyściskam!!!!!!!!! bardzo, ale to bardzo się cieszę! i gratulacje!
słowo się rzekło, wyjęłam już test i czeka na ranek. Liczę na to, co Ty zobaczyłaś kilka godzin temu ;-)

dziękuję za wszystkie kciuki! jesteście cudowne!

reklama
benfica - hmm ale plamienie ustalo? Masz jakiegoś sikacza w zanadrzu? Weź no siknij jutro :-) Dobra passa trwaa...

Poziomk@ - No piczusio, chodź - poprzytulamy sie :laugh2: Jutro sikasz, ja też (dla potwierdzenia).. trzymam mocno kciuki! Ale to tylko nieformalna formalność :rofl2: Mówie ci...

Madzia&Lena - są takie przypadki. Powtorz test jutro z rana :tak:

Powiedziałam mojemu.. PRAWIE UMARŁ! :eek:

Straciatella Gratuluję!!!
Ja mam mega doła, ciągle sie nie udaje mimo szczerych chęci i pełnego zaangażowania :(

Kończa mi się testy owulacyjne i zastanawiam się czy zrobic zapas testów czy kupic mikroskop owulacyjny.
Macie jakies doświadczenie z tym sprzetem, opłaca się czy sobie darować?!

emalia - masz tego zarazka... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Łap w dużej ilości :-)
Chyba za bardzo się nakręcam. @ przylezie, to zzielenieje z wrażenia :crazy:

llabel - nie będę Cię pocieszać, bo wiem jak to jest łapać TEGO doła. Nic nie pociesza..
Ale wierzę, że po każdej burzy przychodzi słońce - u Ciebie też się pojawi. Zafasolkujesz nim sie obejrzysz.
Co do tego mikroskopu: co to jest???

Mi dużo pomogła obserwacja szyjki, ciężko bo ciężko, ale teraz bez trudny wskaże jej stan i parametry wysokościowe :)

Ostatnia edycja:
labell ooo....pierwsze słyszę o takim mikroskopie :szok: co to?? Chyba zaraz poszperam w necie :)
straciatella u Ciebie,to oczywiste,że to tylko nieformalna formalność :-) Nawet nie wiesz jak się cieszę ;)
Mój P.zwariował...właśnie smaży domowej roboty WŁASNE hamburgery :szok: Podjadłam trochę już...Iiii spadam na kolacjęęęęęę !!!! :-D

Straciatellacykle miałam zawsze nieregularne teraz sie wahają między 29-32dc. Nie chce testowac bo jestem pewna ze i tak @ przylezie, chociaz ludze sie nadzieja ze jednak nie :p
Piersi cały czas są tkliwe, a o schodzeniu po schodach nie ma mowy :D myslalam ze juz @ dostalam bo 2 razy uplawy sie biale pokazaly ale na szczescie jeszcze to nie to. i pobolewa mnie podbrzusze od czasu do czasu.
Chciałaby żeby te objawy zwiastowały fasolkę!!

Arcala - mi te twoje objawy przedokresowe raczej pasują do ciażowych :-) to samo mychunia.

Nie wiem jak reszta? JAK WASZE OBJAWY OKRESOWO-CIĄŻOWE?

Karla - testuj, co ci szkodzi :tak: Moje cycole też mega tkliwe, pełniejsze takie i zalewa mnie na biało.

reklama
Straciatellaa masz te upławy takie gęste czy takie płynniejsze?
W sumie to ja sie na upławach nie znam.. Po histeroskopii (usuwałam zrosty) gin mi mowi ze mam tam jakies zapalenie dluuugo nieleczone. ale w sumie na tych lekach co mi przepisal to nawet mialam śluz płodny :p więc moze jak juz plemniczki maja drogę udrożnioną to powinno sie udac..

Do góry