reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

Straciatella. Termin @ w zasadzie ciezko okreslic bo sa nieregularne. Ostatnio cykl trwal 27 dni a tak z kilku ostatnich miesiecy srednio 29-30 wychodzi dlatego wpisalam na 23.08. bo to bedzie 29 dc.
Poczekam jeszcze kilka dni z ponownym testowaniem, sprobuje jak najdluzej wytrzymac :-)

reklama
Dziewczyny ja też za Was wszystkie trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale nie jestem w stanie już nic napisać, bo taka jestem podekscytowana. Idę już spać, żeby noc szybko minęła :-D
do juterka!

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
My staramy sie dosyć długo już, ok 3 lat, nie wiem w czym jest problem.
Miałam już z tego tytułu doły mniejsze i większe, teraz wyszłam na prosta i dalej walczę.
Badania wszystkie ok, działamy w odpowiednim terminie i ciągle nic.
W środę idę do gina sprawdzić co tam się dzieje :)

Hej !!!
Co do mikroskopu owulacyjnego Donna Afrodyta lub tp. ustrojstwa to stanowczo odradzam. Mam to badziewie i leży za czym nauczyłam się cokolwiek na tym wypatrywać to się rozwaliło. Za takie pieniądze kolo 100zł lepiej kupić jakiś zwykły mikroskop jeśli już ktoś chce się bawić w ślinę - dajcie sobie spokój z tym g.......... bo inaczej tego nie da się nazwać.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

U nas kolejny cykl rozpoczęty - małż idzie na badanie ale dopiero w następnym tygodniu jak kierownik na urlop pójdzie - jak zafasolkuje to chyba ogłoszę święto narodowe.:-D:-D:-D

Straciatella ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) tak podglądałam Twój wykresik i pachniało mi tam ciążą;-) 3 mam kciuki, żeby wszystko było dobrze, rośnijcie zdrowo:happy:

Piaska, Mychunia, my też mamy jutro rocznicę ślubu:-) u nas 2-ga:-) ale ten czas leci. Dziś mąż zapytał mnie co bym chciała dostać, to odpowiedziałam że dzidziusia;-) miło by było:tak:

hej dziewczyny

jutro teściowa wraca do Polski, także jeszcze się tutaj zdążę ponaprzykrzać :tak:

Straciatella - superowo :-), trzymam kciuki co by fasolka się super rozwijała...

Witam z wieczora :-)

Straciatella - ogromne gratulacje !!!! Super wiadomość... Bardzo się cieszę, a objawy jakie napisałaś że masz, to mam identyczne... Hehehe, też dziś cycki się zdobiły takie bardziej pełne.

Niestety nie mam testu żeby jutro z rana zrobić, ale jutro będę w mieście to kupię. Nadal mam nadzieję. Dziś jest 33 dc.

Ale dziewczyny naskrobałyście! :D :D Już nie wiem co której miałam napisać :szok::szok:

Susel i Straciatella - no zajebiście!!! :-) Zarażajcie nas szybciej
laugh.gif
yes2.gif
Gratulacje!!!!!!

Madzia&Lena - ja tak miałam! Że po poł h spojrzał mój J wtedy na test i była mega bladziocha, ale była! Wtedy w 24 dc. Nie zapomnę tego nigdy! Szkoda, ze się nie udało :-(

U mnie dziś był mega spontan :D Po pracy pojechałam w końcu zobaczyć sukienki na wesele i wyobraźcie sobie, że kupiłam sukienkę, buty i torebkę! :-):-D Jestem z siebie dumna! :happy:

My do jutra do 15:00 musimy potwierdzić wakacje. Chyba jednak Djerba. Nie ma za dużo wyboru, bo chcemy wylecieć 28-30 sierpnia :D Bo wesele 7 września.

Ostatnia edycja:
Ailatan. Brawo! Takie zakupowe spontany sa najlepsze :-) Z tego co pamietam obydwie mamy wesela 7 wrzesnia. Ja tez mam juz wszystko i tez spontanicznie kupione. :-) Jak na mnie to bardzo wczesnie bo sukienki na wesela zawsze na ostatnia chwile kupuje. Nawet do fryzjera sie juz umowilam :-D Ale strasznie mi sie nie chce isc na to wesele

reklama
Wanda 33 dc ???? A ile zazwyczaj trwał Twój cykl ???

Trzymam mooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Spadam do łóżeczka...luli luli luli
Dobrej nocy !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry