reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Straciatella. Termin @ w zasadzie ciezko okreslic bo sa nieregularne. Ostatnio cykl trwal 27 dni a tak z kilku ostatnich miesiecy srednio 29-30 wychodzi dlatego wpisalam na 23.08. bo to bedzie 29 dc.
Poczekam jeszcze kilka dni z ponownym testowaniem, sprobuje jak najdluzej wytrzymac :-)

reklama
Dziewczyny ja też za Was wszystkie trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale nie jestem w stanie już nic napisać, bo taka jestem podekscytowana. Idę już spać, żeby noc szybko minęła :-D
do juterka!

Dzięki dziewczyny za wsparcie.
My staramy sie dosyć długo już, ok 3 lat, nie wiem w czym jest problem.
Miałam już z tego tytułu doły mniejsze i większe, teraz wyszłam na prosta i dalej walczę.
Badania wszystkie ok, działamy w odpowiednim terminie i ciągle nic.
W środę idę do gina sprawdzić co tam się dzieje :)

Hej !!!
Co do mikroskopu owulacyjnego Donna Afrodyta lub tp. ustrojstwa to stanowczo odradzam. Mam to badziewie i leży za czym nauczyłam się cokolwiek na tym wypatrywać to się rozwaliło. Za takie pieniądze kolo 100zł lepiej kupić jakiś zwykły mikroskop jeśli już ktoś chce się bawić w ślinę - dajcie sobie spokój z tym g.......... bo inaczej tego nie da się nazwać.:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

U nas kolejny cykl rozpoczęty - małż idzie na badanie ale dopiero w następnym tygodniu jak kierownik na urlop pójdzie - jak zafasolkuje to chyba ogłoszę święto narodowe.:-D:-D:-D

Straciatella ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-) tak podglądałam Twój wykresik i pachniało mi tam ciążą;-) 3 mam kciuki, żeby wszystko było dobrze, rośnijcie zdrowo:happy:

Piaska, Mychunia, my też mamy jutro rocznicę ślubu:-) u nas 2-ga:-) ale ten czas leci. Dziś mąż zapytał mnie co bym chciała dostać, to odpowiedziałam że dzidziusia;-) miło by było:tak:

hej dziewczyny

jutro teściowa wraca do Polski, także jeszcze się tutaj zdążę ponaprzykrzać :tak:

Straciatella - superowo :-), trzymam kciuki co by fasolka się super rozwijała...

Witam z wieczora :-)

Straciatella - ogromne gratulacje !!!! Super wiadomość... Bardzo się cieszę, a objawy jakie napisałaś że masz, to mam identyczne... Hehehe, też dziś cycki się zdobiły takie bardziej pełne.

Niestety nie mam testu żeby jutro z rana zrobić, ale jutro będę w mieście to kupię. Nadal mam nadzieję. Dziś jest 33 dc.

Ale dziewczyny naskrobałyście! :D :D Już nie wiem co której miałam napisać :szok::szok:

Susel i Straciatella - no zajebiście!!! :-) Zarażajcie nas szybciej
laugh.gif
yes2.gif
Gratulacje!!!!!!

Madzia&Lena - ja tak miałam! Że po poł h spojrzał mój J wtedy na test i była mega bladziocha, ale była! Wtedy w 24 dc. Nie zapomnę tego nigdy! Szkoda, ze się nie udało :-(

U mnie dziś był mega spontan :D Po pracy pojechałam w końcu zobaczyć sukienki na wesele i wyobraźcie sobie, że kupiłam sukienkę, buty i torebkę! :-):-D Jestem z siebie dumna! :happy:

My do jutra do 15:00 musimy potwierdzić wakacje. Chyba jednak Djerba. Nie ma za dużo wyboru, bo chcemy wylecieć 28-30 sierpnia :D Bo wesele 7 września.

Ostatnia edycja:
Ailatan. Brawo! Takie zakupowe spontany sa najlepsze :-) Z tego co pamietam obydwie mamy wesela 7 wrzesnia. Ja tez mam juz wszystko i tez spontanicznie kupione. :-) Jak na mnie to bardzo wczesnie bo sukienki na wesela zawsze na ostatnia chwile kupuje. Nawet do fryzjera sie juz umowilam :-D Ale strasznie mi sie nie chce isc na to wesele

reklama
Wanda 33 dc ???? A ile zazwyczaj trwał Twój cykl ???

Trzymam mooocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Spadam do łóżeczka...luli luli luli
Dobrej nocy !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry