reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

benefica. Ja podobnie z tym sikaniem, biegam i biegam, ale u mnie to pewnie znak ze @ zaraz bedzie. A do tego sporo sluzu.

Wlasnie sie dowiedzialam ze chyba bede chrzestna... Jakos mnie to nie ucieszylo a wrecz zdolowalo bo wolalabym byc Mama takiego szkraba a nie Mama chrzestna :-( I po tym ze sie nie ucieszylam stwierdzam ze albo jestek nienormalna albo mam bardzo zaawansowana schize na punkcie dziecka.

reklama
Też kupiłam na allegro te testy za złotówkę.
Oczywiście sobie wkręcam, że nie ma u mnie owulacji bo nie miałam przez cały cykl ani raz tak, jak to mówią, jak w pysk strzelił mocnej kreski. Nie mam się komu zwierzać bo mój mąż cały czas mówi, żebym dała się ponieść a nie wyszukiwała sobie co rusz to nowych problemów. Np. takich, że wyczytałam gdzieś tu, że poziom TSH powinien być >2 a ja mam 2,27 - i oczywiście znowu czarne myśli, że pupa będzie ze starań.
Ovufriend też nie wykrył u mnie owulacji a śluzu w tym miesiącu też jakby wcale.
W zeszłym miesiącu 2 dni przed okresem miałam plamienie i co? - wyczytałam sobie w internetach, że to może być oznaka niedomogi lutealnej...
Aaaaa :angry::angry::angry:

Wiki- obyś miała racje z tym spotkaniem :)
Benfica,Mychunia- a może to objaw z tym Waszym sikaniem ;-)
Stazi- ja mam po prostu zakładki w kompie ale możesz też wejść na swój profil BB i tam masz gdzien się udzielasz :)
Straciatella- łaaaaaaaaaaaaa WIELKIE GRATKI SERDUSZKO!!!!!!!!!!!!!!!! NUEDNEJ CIĄŻY KOCHANA :) śLIJ NAM ZARAZKA :-D
Grzanka- witaj. Nie tylko ty się borykasz z trudnościami z zajściem. ZMień lekarza i na bank się uda. Ja juz półtora roku walczę o 3 dzidzie i dooooopa. Jestem zdrowa,wyniki super tylko mam delikatnie podwyższone ATPO ale to niby nie przeszkoda.
Benfica- cykl się rozpoczyna od pierwszego dnia krwawienia. Plamienie się nie liczy :)
Leemonca- oby ziółka się i Ciebie sprawdziły. Znam wiele dziewczyn co zaszły w pierwszym miesiącu picia :)

Cyntia85 hehe...ja tutaj nie mam Allegro, ale zamowilam takie tanie przez Ebay,wiec tez mam ich troche!!

Piaska, ja mowie o tym samym - tutaj gdzie mieszkam gin na to mowi "cyst", ale chodzi o niepekniety pecherzyk, ktory stale rosnie, aby w koncu peknac.

benfica - liczy się już ten 1 dzień.
Nie mów, że małpica przylazła!!??

jeszcze nie, ale ja dziś chyba już na wszystkie strony obliczałam i przeliczałam, który dziś mam dc i jeśli liczyć od popołudniowego plamienia 22.07 to 29dc, a jak od 23.07 rano to 28dc :confused2: normalnie mi już wali na dekiel :confused2: o 1 dzień się biję :eek: a że ostatnia @ przyszła po 29 dniach, to albo już dziś powinna być definitywnie albo jeszcze jutro :baffled: namotałam strasznie :no:

Hej,kochane...Boziuuuu,ponad 20 stron przerobiłam z waszymi postami.:-D
mamaPrawnik,susel,straciatella- no gratulejszyyyyyn!!!!! Ale się cieszę,jak wariatka,tyle dobrych wieści dzisiaj...:-)
poziomka
trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie :)
dorcia hahaha,patelnię akurat umyłam,ale testowanie Grey'a na pralce to świetny pomysł...No jak olśnienie a'la św.Paweł na drodze do Damaszku :-D
A nie odzywałam się,bo przez cały dzień tak mnie bolało jelito,skręcałam się z bólu na łóżku...dopiero niedawno przeszło,a jestem tak wymęczona,że szok...:no: Młoda dzisiaj wyjątkowo niegrzeczna,mam nadzieję,że zaraz pójdzie spać...
No i za chwilkę jeszcze teścik owu trzasnę,bo wczoraj nic nie było...tzn.tylko kontrolna krecha...ech....:no:
Aha,no i agaawa udanego urlopu w Grecji :tak: Oby pogoda dopisała ;) Samopoczucie również.

cyntia85 ja tez mam takie klucie tylko w jednym jajniku. Tez juz dostaje paranoi, jeszcze ten negatywny test dzisiaj. Z tej strony wynika ze jeszcze by bylo za wczesnie na test, a wszystko przez to ze nie wiem kiedy mam dni plodne brrrr przekleta sluzba zdrowia.....:crazy:

hej :-) raz jeszcze gratuluję zafasolkowanym :tak::tak::tak::tak: mnie dziś coś jajnik boli - lewy. zawsze jak boli to lewy :confused2::confused2::confused2: to mój 10 dc:confused2:, a ja się czuję jakby jutro @ miała przyjść - dziwne, ale przeboleję ;-);-)

leemonca ja mam 34 lata, a moj maz 40;-)damy rade;-)
poziomka trzymam kciukasy za jutro&&&&&&&&&&&&&
straciatellaserdecznie gratuluje i cisze sie jak nie wiem co,im wiecej was zachodzi tym bardziej wierze,ze mi sie tez uda;-)
susel lec jutro na ta bete i nie stresuj sie tak, bedzie dobrze
kurde ja dopiero 07.09 mam termin @, a juz nie moge sie doczekac testowania..czemu ten czas tak wolno leci...a tak w ogóle to dopiero drugi cykl staran,a mi sie wydaje,ze to tak długo juz:baffled:.Mam pytanko do zafasolkowanych..ile cykli sie staralyscie?a jest ktos kto zaciazyl szybko po odstawieniu tabletek?

reklama
Testowałam wczoraj, po 5 minut był negatywny test. Zapomniałam go wyrzucić i wieczorem jak się kładłam spać, patrzę a tam druga kreseczka taka bardzo jasna :> wiem, co piszą na instrukcji.. ale jednak nadzieja się pojawiła :eek: znacie przypadki, gdy komuś kilka dni później okazało się, że jednak jest w ciąży? Jutro testuję, ale trochę się nakręcam.

Do góry