reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

A ja zaraz szału dostanę. Wcześniej, gdy nie obserwowałam cyklu kłucie w jajniku na owulkę czułam wyraźnie. W tym cyklu już głupieję. Czuję kaaaażde ukłucie w brzuchu i nad każdym dumam. Najgorsze, że nie mam z kim o tym wszystkim pogadać. Nikomu się nie zwierzaliśmy.

Ostatnia edycja:
reklama
mychunia ja bardzo często przed @ mam taki wydęty brzuchol - teraz też :confused2: i kłucia...

arcala ja to dziś w wc byłam więcej razy niż powiedziałam słów, a gadam ciągle :sorry::-p

Dziewczyny mam pytanko - czy jeśli @ rozpoczynam plamieniem wieczornym, takim lekkim, a krew jest od rana następnego dnia, to liczyć jako 1dc od tego wieczornego plamienia czy dopiero od rana następnego dnia? Wiem, że pytanie powalające, ale ja dziś zdurniała jestem jakaś :szok:

Straciettella, Mamaprawnik - gratuluję, wspaniałe wieści.

Jak miło, że coraz więcej potwierdzonych ciąż :-D:-D:-D

benfica, Dorcia - ufff, trochę mnie uspokoiłaś, ja miałam wrażenie, że tu same młode ;-)
Tyle się mówi, że po 30 coraz trudniej zajść w ciążę, mój T. koło 40 - w młodości się nie oszczędzał, ale wierzę, że będzie ok.

emalia82 - staram się nie obserwować swoich odczuć, nie zastanawiać, itd...ale lęk w głowie siedzi.... Z wiekiem spada płodność i tego nie unikniemy. Na razie jestem dobrej myśli :tak:
Ziółka zaparzyłam, pachną fajnie, z pewnością będę je piła regularnie. Może akurat wspomogą cykl... Od kilku dni łykam wiesiołek w tabletkach i mam wrażenie, że śluzu więcej, może to tylko podświadomość, a może rzeczywiście już działają tabsy;-)

U mnie jest to ósma rocznica, więc trochę zleciało. :-)
Pamiętam, jak na pierwszą rocznicę marzyłam, żeby być w ciąży i ryczałam, że się nie udało, a potem na drugą już okrągła chodziłam i byłam taka przeszczęśliwa. :tak:

martuskubu - dziękuję za kciuczki. U mnie to nie pęknięty pęcherzyk. Niby mam się nie przejmować, ale łatwo powiedzieć. Po @ lecę na obserwację i mam nadzieję, że do tego czasu się wchłonie.
Przestumulowali mnie CLO.

Martuskubus - jak ogarniasz jako tako język angielski, to polecam tę stronkę z kalkulatorami: Trying to Conceive Tools & Tickers | Countdown to Pregnancydrugi jest kalkulator kiedy najlepiej wykonać test.A tuPregnancy Tests Results by Day Past Ovulation | Countdown to Pregnancymożna wybrać dzień po owulacji (jeśli jest się w stanie jakoś mniej więcej określić) i zobaczyć statystyki, w którym dniu cyklu ilu procent badanych kobitek miało II.Dzięki Mychunia.. Czasem mnie tak łapie..

reklama
Mam podobnie. Na testy wydałam tak dużo, że aż się boję przed sobą przyznać ile :-p dlatego teraz zakupiłam sporo przez allegro za 1 zł i se będę testować nawet codziennie, co by poziom stresu zmniejszyć. Strasznie mnie stresuje czekanie do terminu @ :-D

Do góry