reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Dobrze że Pani z laboratorium nie dała za wygraną i zadzwoniła - musiał się jej nieźle tłumaczyć ale na szczęście powiedziała że jak się tak bardzo stresuje to może dowieść w ciągu 30 min - tylko ciekawe jak on to zrobi jak ma do przejechania pół miasta - chyba że u swojej mamusi bo ona w miarę blisko od laboratorium mieszka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ciekawe jak tam Straciatella - bliźniaki - a może coś więcej :-D:-D:-D:-D

reklama
wanda mama mojego męża, znaczy teściowa prasowała dla niego wszystko włącznie ze skarpetkami, ale ja go z błędu wyprowadziłam i tego nie mam zamiaru robić.
Piaska nie mam pojęcia o co chodzi. Nigdy na tym forum jakiś punktów karnych nie widziałam.

Pamiętacie wczorajszy temat o chorobach naszych lubych? Dziś po pracy wrócił ledwo żywy, całą noc wymiotował biedak, a teraz odsypia. Jakaś bakteria, bo jadł to co ja, a ze mną dobrze.
;-)

Mallaika forum jest po to żeby się wspierać i wysłuchiwać każdego problemu, więc pisz bo to na pewno pomoże :-). Chłopak ma duży problem winni są rodzice, nauczyli go takiego życia, gdyby chłopak może był młodszy to by zrozumiał i szybciej udało by się go wychować na normalne dziecko, niestety nawet koledzy traktowali go jak żart. Smutne to, ale podziwiam Ciebie i męża :-). Macie swoje słoneczko to i doczekacie się drugiego, sprawa z Pawełkiem na szczęście minęła i nie macie się o co obwiniać.

ciekawe jak tam Straciatella :-D

cześć dziewczynki :) witam się czwartkowo dziś mam więcej czasu na pisanie, mogłabym poprosić o krótkie przypomnienie komu udało się zobaczyć dwie kreseczki jak mnie nie było ????

black tea - widzę ,że obie jutro czekamy na @ :)
ja mam test uszykowany gdyby coś
testujesz jutro?????
ja jestem pod wrażeniem ile mamy zaciążonych już gratuluję każdej z osobna i wszystkim razem :D

reklama
Straciatella CZEKAMY (bo dostaniesz ode mnie punkty karne :tak::-p)

a przez to poranne zamieszanie jakie narobiłam zapomniałam napisać, że mój maż mnie dzisiaj zaskoczył tym, ze czytał jak polepszyć jakość plemników, że nie kupił papierosów, rzuca fajki ( wcześniej jak byłam w ciąży nie palił 6 miesięcy, zapalił jak rodziłam :p) wiec mile mnie zaskoczył.
cholera cyce bolą jak diabli ale nie mam ich nabrzmiałych, i brzuch ciągnie aaaaaaaaaaa zwarjuje!

Ostatnia edycja:
Do góry