reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

reklama
Nanncy - to jest dokładnie to o czym piszesz - kazał Pan musiał sam :no::no::no::tak::tak::tak: - tylko że ja nie mam prawka wiec to małż musi zawieźć i odebrać specjalnie mu wybrałam laboratorium (klinikę) niedaleko pracy żeby miał blisko - niech się tylko pojawi w domu :-p:-p:-p:-p - a moją ovu już szlag trafił test negatywny :no::no:
Aśku - twój mąż to chyba z kosmosu jest :-D:-D:-D:-D:-D czytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki :szok::szok::szok::szok:

Aśku - twój mąż to chyba z kosmosu jest :-D:-D:-D:-D:-D czytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki :szok::szok::szok::szok:
ja tam zastanawiam się co on na biologii robił ;-) ale patrząc na jego brata ... ;-) synkowie mają mocne zaufanie do mamy, skoro przedszkolakowi wytłumaczyła tak, to uważali słowa mamusi za święte ;-) teściowa po prostu by nie zagłębiać się w trudne rozmowy, zbyła dzieciaki krótką odpowiedzią ;-)
oj, mogłabym wiele przytaczać ;-) no kosmitkę mam, a nie teściową :tak: :tak: :tak:

centka ja nie w UK, duzo dalej ;-) moj bierze Stresstabs, a widze ze to chyba w miare podobny sklad, ale az takiego efektu to nie ma ;-) chociaz on to zawsze byl w formie :-) a co do pecherza to tez juz kiedys mialam, ale tym razem to pieczenie mnie tak meczylo,ze musialam wybrac sie do lekarza. po pracy odbieram wyniki badan, zobaczymy... boje sie tylko o zwiazek tego ze starankami! chociaz chyba przed implantacja (chyba dopiero co owu mialam) to jeszcze nie problem. wiesz cos na te tematy?
black_tea ale straszysz tymi punktami! az sie boje ze sie Tobie czyms naraze i wypad z forum :-p
Nanncy no nie wierze w ta Twoja historie z badaniem zolnierzykow! :-D chociaz te baby z laboratorium to chyba wszystkie jakies dziwne sa. moj sam oddawal, ale bylam z nim i jak wziela od niego pojemniczek to zaczela nim tak bujac i ogladac z wszystkich stron, az mi zal bylo tego mojego meza, bo oczywiscie pelno ludzi na okolo.

a dlaczego badacie nasienie???
nie bać się mnie ja nieszkodliwa jestem :p

o jak mi sie nie chce w pracy siedziec....na dodatek dzisiaj mało piszecie

Cześć dzieczywny - mam do Was prośbę o interpretację mojej sytuacji - dziś przypada 15 d.c mam w tym tyg. monitoring cyklu. W lewym jajniku jest pęcherzyk - w pn. 12 dc miał 1.66 cm, wczoraj 14 d.c. 2,01cm. Szyjka otwarta, miękka wysoko - śłuz hmm- bardzo mało. testy owu - bardzo bladziutka druga kreska. Tempereatury niestety nie mierzę.

Co o tym sądzicie?

dziękuję za wszystki podpowiedzi :)

W temacie głupich tłumaczeń teściowych, to mój mąż opowiadał, że jego mama powiedziała mu kiedyś, że koparka tankuje paliwo w nocy przez łychę:szok: nie mogłam uwierzyć, że pani dr ze specjalnością z materiałoznawstwa mogła coś takiego wymyśleć :confused2: płakałam ze śmiechu jak to usłyszałam :-D
teściowa przyjeżdża jutro, więc wzięłam się za porządki :cool2:

reklama
Do góry