reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2013

reklama
Nanncy - to jest dokładnie to o czym piszesz - kazał Pan musiał sam :no::no::no::tak::tak::tak: - tylko że ja nie mam prawka wiec to małż musi zawieźć i odebrać specjalnie mu wybrałam laboratorium (klinikę) niedaleko pracy żeby miał blisko - niech się tylko pojawi w domu :-p:-p:-p:-p - a moją ovu już szlag trafił test negatywny :no::no:
Aśku - twój mąż to chyba z kosmosu jest :-D:-D:-D:-D:-D czytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki :szok::szok::szok::szok:

Aśku - twój mąż to chyba z kosmosu jest :-D:-D:-D:-D:-D czytam i nie mogę uwierzyć że syn lekarki :szok::szok::szok::szok:
ja tam zastanawiam się co on na biologii robił ;-) ale patrząc na jego brata ... ;-) synkowie mają mocne zaufanie do mamy, skoro przedszkolakowi wytłumaczyła tak, to uważali słowa mamusi za święte ;-) teściowa po prostu by nie zagłębiać się w trudne rozmowy, zbyła dzieciaki krótką odpowiedzią ;-)
oj, mogłabym wiele przytaczać ;-) no kosmitkę mam, a nie teściową :tak: :tak: :tak:

centka ja nie w UK, duzo dalej ;-) moj bierze Stresstabs, a widze ze to chyba w miare podobny sklad, ale az takiego efektu to nie ma ;-) chociaz on to zawsze byl w formie :-) a co do pecherza to tez juz kiedys mialam, ale tym razem to pieczenie mnie tak meczylo,ze musialam wybrac sie do lekarza. po pracy odbieram wyniki badan, zobaczymy... boje sie tylko o zwiazek tego ze starankami! chociaz chyba przed implantacja (chyba dopiero co owu mialam) to jeszcze nie problem. wiesz cos na te tematy?
black_tea ale straszysz tymi punktami! az sie boje ze sie Tobie czyms naraze i wypad z forum :-p
Nanncy no nie wierze w ta Twoja historie z badaniem zolnierzykow! :-D chociaz te baby z laboratorium to chyba wszystkie jakies dziwne sa. moj sam oddawal, ale bylam z nim i jak wziela od niego pojemniczek to zaczela nim tak bujac i ogladac z wszystkich stron, az mi zal bylo tego mojego meza, bo oczywiscie pelno ludzi na okolo.

a dlaczego badacie nasienie???
nie bać się mnie ja nieszkodliwa jestem :p

o jak mi sie nie chce w pracy siedziec....na dodatek dzisiaj mało piszecie

Cześć dzieczywny - mam do Was prośbę o interpretację mojej sytuacji - dziś przypada 15 d.c mam w tym tyg. monitoring cyklu. W lewym jajniku jest pęcherzyk - w pn. 12 dc miał 1.66 cm, wczoraj 14 d.c. 2,01cm. Szyjka otwarta, miękka wysoko - śłuz hmm- bardzo mało. testy owu - bardzo bladziutka druga kreska. Tempereatury niestety nie mierzę.

Co o tym sądzicie?

dziękuję za wszystki podpowiedzi :)

W temacie głupich tłumaczeń teściowych, to mój mąż opowiadał, że jego mama powiedziała mu kiedyś, że koparka tankuje paliwo w nocy przez łychę:szok: nie mogłam uwierzyć, że pani dr ze specjalnością z materiałoznawstwa mogła coś takiego wymyśleć :confused2: płakałam ze śmiechu jak to usłyszałam :-D
teściowa przyjeżdża jutro, więc wzięłam się za porządki :cool2:

reklama
Do góry