reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Witam z rana:):)

Gochson masz racje.. ja skonczylam policealna op.dziec i mielismy co nieco o ciazy... i kazde plamienie powinno byc skonsultowane

kinia.. gratulacje:):):)

reklama
witam i ja :-D juz po porannej kawce

Conti - przyszła kryska na matyska - dawaj ten tescior :tak::tak::tak::tak:

Wiecie za mna juz 5 skalpeli i zauważyłam jędrne uda:-) co motywuje mnie do dalszych treningów. A że mam wolne to brak wymówek :happy2: i dupka w troczki.

Conti - wg. mnie masz bardzo ładny wykresik, mam nadzieje że @ jednak nie przyjdzie
A brzucho cię boli?

witam porannie :-D

u mnie plamienia się zmniejszyły wczoraj, a dziś póki co nie ma ich :tak:

mam nadzieję, że w pon na teście będą dalej II kreseczki :tak: choć troszkę się boję ...

conti pamiętaj póki nie ma @ zawsze jest nadzieja :tak:

miłego dnia dziewczyny i pozytywnych testów :-)

witam, rowniez wchodze od rana zobaczyc dobre wiesci!:)

Mychunia bedzie ok!:) musimy tak myslec, choc sama sobie chwilami zaprzeczam;p

Conti moze nic straconego , ja jeszcze wierze!

Emaila czekam na wiesci z bety!!!!!

I reszta dziewczyn co ci testuje trzymam kciuki i przeslylam fluidki~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

U nas znow cala noc padalo...kolejna noc i brzydkie sny;/ dzis jade do miasta i moze skocze sobie na bete...hmmm:)

ostatnio ktoss dal ladna isntrukcje jak wkleic sygnature...ja juz mam ale za chiny niemoge wkleic kolejnej;/ plissss

Ostatnia edycja:
witam się i ja :-)
conti u mnie to samo, dziś dzień kiedy powinna przyjść @, temp. spadła a na teście tylko I kreska :-( żadnego cienia :-(ehhh...
julia widzę nowe zdjęcie w avatarze :-):-) jakaś ślicznotka tam jest ;-);-);-)

Malena tak postanowilam dac aktualne zdjecie z sesji:) a moze ty wiesz jak dodac sygnature?:)

Dziewczyny przykro mi ze sie nie udalo WAM;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry