reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2013

Julia, Mychunia, Kinia GRATULUJE!!!! ale macie fajnie. U mnie pewnie nic nie wyjdzie, czekam na @ i jutro juz pewnie bedzie. Moze do lekarza powinnam pojsc, chociaz to troche za wczesnie, bo jak powiem ze 2 cykle sie staralismy, to mnie wysmieje i kaze wrocic za 10 miesiecy, echhh.

reklama
Pheobe niema @ jest nadzieja!!!! a tak wogole jesli masz juz dzieci i przez 6 miesiecy nie zajdziesz wtedy masz sie zglosic do lekarza...a jak chcesz wczesniej to przeciez ty placisz.
Ja jednak czekam jutro na wiesci od ciebie ;-)

Julia, juz od 2 dni plamie tak jak zawsze przed @, wiec czekam az sie rozkreci. Wiec tutaj juz nie ma nadziei. Mowisz ze po 6 miesiacach. To poczekam. U nas nie ma ginekologa ( nie spotkalam sie jeszcze z zadnym), jest tylko GP, czyli taki lekarz ogolny.

Jak juz sie jest w ciazy to nie jest zle, a nawet mi sie to podoba, bo nikt Ci pod maske nie zaglada. Chodzisz co miesiac , pozniej czesciej do poloznej.

Byłam dziś na badaniach w szpitalu, gdzie rodziłam moją córcię. Nie było jej z kim zostawić, więc pojechała ze mną. Bardzo jej się podobało, chociaż widziała tylko korytarz. :-)

hej dziewczynki, mam pytanie odnośnie plamienia, może dość dziwnie to zabrzmi ale zawsze jak miałam plamienie przed okresem to było ono w kolorze czerwonym:sorry: a teraz jest takie jakieś brązowawe, jedy przepraszam Was za takie szczegółowe info, ale chciałam się upewnić czy wszystko ok??. Dodam że oczekuje @, tfu! że jej nie oczekuje :-D

doska moze tez swiadczyc o ciazy takie plamienie brazawe,,ja tak mialam w ciazy z corka ze przed @ mialam plamienia na brazowo, @ nie przyszla a test pokazal II kreseczki! tego ci zycze! a kiedy termin 2?

reklama
Do góry