reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Sama bym się na jakimś weselu pobawiła. Miałam okazję na kuzyna, które odbędzie się pod koniec tego miesiąca, ale oczywiście jak coś tylko sobie zaplanuje to nigdy nie mogę tego zrealizować - w miejsce planów wskoczyła praca :-(

reklama
Hej!
Dziewczyny mało się ostatnio tu udzielam ale jakoś tak się podłamałam bo chyba się nie uda zajść tak szybko w ciążę- martwi mnie to bo jak w tym roku się nie uda to przerywamy do odwołania bo muszę iść do pracy w grudniu 2013 trafia mi się super oferta.. Narazie to staranie o bobo idzie pod górkę a ja w depresję popadam!!!
Dobrze, że w naszym domku idzie do przodu niedługo zaczniemy szukać płytek mebli itp i wreszcie się wprowadzimy..

hej!
Dziewczyny zrobiłam test wczoraj rano i wyszła blada druga kreska i nie wiem czy mam się cieszyć!
a już tak sie cieszyłam ehhhhhhhh
JUPIIIIIII!!! Dostalam sie na studia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:happy::happy::happy::happy::happy::happy:

super gratulacje ;-)

Bunny- szok ,to juz 35 tydz??????????? tez juz tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!
mary-beth, diablica - odkąd zaczął się 5 miesiąc wszystkie ciagnięcia brzucha ustapiły!!! rewelacyjnie się czuję , chodzę z malym 2-3 razy dziennie na spacerki :)
owocnych staranek dziewczynki !!!!!!!!!!!!
Ma, lub miala któras z was wózeczek tako jumper x??? przymierzam się do kupna takiego i szukam opinii o nim.....
pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!
Dziewczyny mało się ostatnio tu udzielam ale jakoś tak się podłamałam bo chyba się nie uda zajść tak szybko w ciążę- martwi mnie to bo jak w tym roku się nie uda to przerywamy do odwołania bo muszę iść do pracy w grudniu 2013 trafia mi się super oferta.. Narazie to staranie o bobo idzie pod górkę a ja w depresję popadam!!!
Dobrze, że w naszym domku idzie do przodu niedługo zaczniemy szukać płytek mebli itp i wreszcie się wprowadzimy..
dobrze że z domem wszystko pomyślnie idzie i nie wpadaj w depresje - choć wiem że łatwo sie mówi ehhhhhhhhhhhhhhhh podaje gorącą czekolade i tulam

ja jakoś weny na kompa nie mam w tej ciązy i tak żadko tu bywam ale nadrobiłam ;-) u mnie puki co wsi ok ;-)

hej!
Ale dziś duchota myszek padła doslownie jeszcze jej głowe myłam a ona tego nienawidzi także ją dobiłam!
W domciu już góra prawie otynkowana super sprawa już nie mogę się doczekać przeprowadzki na swoje.
Dziewczyny wszystko było b git gdybym zaszla w ciążę oj martwi mnie to.....

zonqa GRATULEJSZONS!!!!!! Łapię fluidki......
Czy u Was dziewczny w nocy też było burzowo i huraganowo? Bo moją miejscowość ominęło ale nieopodal masakra jak zdjęcia oglądam...
Dzisiaj zaczaję się na mężusia w nocy jak z pracy wróci bo wglądał dziś tak sexi- wczoraj odebrał letni mundur cud miód i orzeszki- przystojny ten mój facet!!!

reklama
Czesc babeczki!!!

Wylatuje na chwilke przeslac Wam serdeczne pozdrawienia z wakacji w Turcji! :-):-)

Zonqa - kochana, wielkie gratulacje!!! :-) Wspaniale wiesci!!! Zdrowej i spokojnej ciazy! :-)

Wszystkie Was pozdrawiam i sle buziaki!

Ostatnia edycja:
Do góry