bee90
Fanka BB :)
Sama bym się na jakimś weselu pobawiła. Miałam okazję na kuzyna, które odbędzie się pod koniec tego miesiąca, ale oczywiście jak coś tylko sobie zaplanuje to nigdy nie mogę tego zrealizować - w miejsce planów wskoczyła praca :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a już tak sie cieszyłam ehhhhhhhhhej!
Dziewczyny zrobiłam test wczoraj rano i wyszła blada druga kreska i nie wiem czy mam się cieszyć!
super gratulacje ;-)JUPIIIIIII!!! Dostalam sie na studia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bunny- szok ,to juz 35 tydz??????????? tez juz tak chcę!!!!!!!!!!!!!!!
mary-beth, diablica - odkąd zaczął się 5 miesiąc wszystkie ciagnięcia brzucha ustapiły!!! rewelacyjnie się czuję , chodzę z malym 2-3 razy dziennie na spacerki
owocnych staranek dziewczynki !!!!!!!!!!!!
Ma, lub miala któras z was wózeczek tako jumper x??? przymierzam się do kupna takiego i szukam opinii o nim.....
pozdrowionka!!!!!!!!!!!!!!!
dobrze że z domem wszystko pomyślnie idzie i nie wpadaj w depresje - choć wiem że łatwo sie mówi ehhhhhhhhhhhhhhhh podaje gorącą czekolade i tulamHej!
Dziewczyny mało się ostatnio tu udzielam ale jakoś tak się podłamałam bo chyba się nie uda zajść tak szybko w ciążę- martwi mnie to bo jak w tym roku się nie uda to przerywamy do odwołania bo muszę iść do pracy w grudniu 2013 trafia mi się super oferta.. Narazie to staranie o bobo idzie pod górkę a ja w depresję popadam!!!
Dobrze, że w naszym domku idzie do przodu niedługo zaczniemy szukać płytek mebli itp i wreszcie się wprowadzimy..