reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek dla mam,które starają się o kolejne dziecko :)

Ja znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątku 🤐 okres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...

reklama
Aha, jednak wciąż mam jutro "wolne"- córka przytargała RSV 😳
A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. 🤔 nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko :(
Ja znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątku 🤐 okres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie 😁 wiem ze nie posluchasz, ale se pogadam

A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. 🤔 nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko :(

Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie 😁 wiem ze nie posluchasz, ale se pogadam
Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne 😭😭😭😭

U nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy

1000006410.jpg

Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki

Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
Kurde wiesz ze znajomej dziecko tak miało.. doslownie to samo, wirus/ wymioty i potem coś takiego...🤔
Teraz te choroby są mega dziwne🤐

reklama
Do góry