reklama
Jotka_
Fanka BB :)
A już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobskoAha, jednak wciąż mam jutro "wolne"- córka przytargała RSV
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie wiem ze nie posluchasz, ale se pogadamJa znowu będę walczyć że sobą, aby jutro nie testować...a poczekać chociaż do piątku okres powinnam mieć w najbliższy poniedziałek plus minus...
Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlneA już miałam pisac ze wiele bym dała za taki prawdziwy wolny dzień .. mialam taki .. nie pamietam kiedy .. zawsze coś … a tu u was okropne chorobsko
Nie szczaj! Zostaw to na poniedzialek .. no dobra w niedziele mozesz ! Ja Ci to mowie wiem ze nie posluchasz, ale se pogadam
LadyStrejser
To może w sobotę?Kuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne
LadyStrejser
U nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy
U mojego najmłodszego gil, ale taki znośny, jednak siedzi w domu, bo zaraz się coś następnego nałoży i będzie comboU nas póki co- tylko mokry kaszel młodą męczy. Zmieniłam jej syrop i jak nie przejdzie w weekend to do pediatry się wybieramy
LadyStrejser
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
Kurde wiesz ze znajomej dziecko tak miało.. doslownie to samo, wirus/ wymioty i potem coś takiego...Zobacz załącznik 1684282
Wiecie co to mogą być za plamki? Młoda je ma w kratkę raz więcej raz mniej. Około tydzień temu mała miała wirusa i wymiotowała kilka razy w nocy i od tego czasu zauważyłem te plamki
Teraz te choroby są mega dziwne
Sikaj od piątku jak Ci kasy nie żalKuwa serio?!?! Myślałam że napiszesz "sikaj w piątek!' Do poniedziałku to lata świetlne
reklama
E no już 3 sikałam co to parę zł, ale kurde najgorszy wynik jak widzisz biel bieliSikaj od piątku jak Ci kasy nie żal