reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

mary wiem o czym mowa z zebami bo nam teraz 3 idą...i młoda przehodzi sama siebie czasami...slini sie jak bernardyn i wszystko pcha do buzi...zonga dobrze radzi ja też dzieki nurofenowi przeżyłam najgorsze noce z ząbkowaniem.

teraz cierpimy na alergie....makabra.ale to dłuższa historia...wczoraj byłam z nia u alergologa i dowiedziałam sie wielu ciekawych rzeczy na temat jedzenia które podajemy dzieciom...na temat tego co jest w wiekszościach produktów...że po wodzie mineralnej można mieć mdłości....bo tam sporo chemi wbrew pozorom...:no: nic tylko mieć swój ogród, swoją krowe, swoje kury i swoje świnki...no trzeba być bamberkiem i mieć ranczo żeby zdrowo życ

reklama
Diablica co do wody to ja zawsze sprawdzam ile ma kcal uwieżycie? dobra woda ich nie ma!!

ja kiedyś zaczynałam studia na technologii żywności i jakich wiadomości się na 1 roku dowiedziałam to masakra:szok: Ale co do zaprzestania jedzenia parówek nikt mnie ni przekona choć już je jem rzadziej a tam jest wszystko. Trzeba czytać etykiety i wiedzieć jak się takie etykiety pisze.

A co do ekologi produktów to ja w dzisiejszych czasach średnio wierzę

własne ogodki też trzeba mieć w okolicy która znajduję się hen w głuszy by nikt i nic nie skażało nam ziemi i roślin na niej

Zdrówka Diablica dla Twojej córy:*

POzdrowienia dla Wszystkich

Czesc babeczki!

A my dzis sie dowiedzielismy, ze Mia dostala miejsce w przedszkolu... :szok: No, ale juz bylam zdecydowana, ze jej jeszcze nie posle.

Diablica - zdroweczka!

Zonqa - ja tez sie dzis dowiedzialam sporo na temat wszystkich tych E-srodkow dodawanych do jedzenia od wlasnie kompetentnej osoby... Dobrze, jak nas czasem ktos uswiadomi, bo ja sie z kolei dowiedzialam, ze nie wszystko, co E, to zle. ;-)

Milego wieczorku!

o BOZIU bunny- to już 36 tydzień aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ty zaraz rodzisz.....matko ale emocje...kochana jakos tak mi to zleciało....ty już za 2 tyg możesz być po sprawie....kurcze no nie moge sobie wyobrazić ciebie bez brzusia ciążowego...może wiesz dlatego ze jak sie poznałyśmy to rachu ciachu i już było bambino.....no znamy sie troszke dłużej niż twoja ciaza..ale jaja właśnie do mnie dotarło że ty zaraz rodzisz...no jakby mi siostra conajmniej rodziła:szok::szok::szok:

Diablica Ty mi tu kciuki trzymaj żeby Dominik urodził sie w wrześniu wiec został miesiąc innej opcji nie ma. Twój siostrzeniec jest bardzo grzeczny i mamuni sie słucha już dawno mu wytłumaczyłam ze ma sie nie spieszyc bo my z tatusiem poczekamy na niego.
Sama nie wiem czemu ja chce tak ten wrzesień chyba dlatego ze pół rodziny sie urodziło sie w sierpniu.

A znamy sie chyba kobieto jakoś tak od października bo pamiętam jak w listopadzie Cię tu wszystkie podziwiałyśmy ze robisz sama jak palec roczek dziecku.

Mary życzę spokojnej nocy. Obyście sie wyspali i nic nikogo nie bolało.
A jak taras? Zrobiony?

Gosia &&& oby sie udało w tym cyklu

Idę spać bo jutro trzeba wcześnie wstać. Buziolki

Witam wszystkie kobitki :) Przyklejam się do was, ponieważ od 1 lipca 2013 mam zamiar zacząć starać się o bobaska. I mam nadzieję, że moje i M. plany co do bejbusia się nie zmienią.

Nawiąże do pierwszych postów jakie pojawiły się w tym temacie. Mianowicie: Różnica pomiędzy dziećmi. Żadnych nie mam, ale pomiędzy mną, a moją siostrą jest 8 lat różnicy i wcale nie wydaje mi się, żeby to było aż tak wiele. Mimo tych lat, które nas dzielą zawsze się dobrze dogadywałyśmy, ja jako starsza siostra mogłam się nią spokojnie zaopiekować.

Myślę, że nawet sama zdecyduje się na drugie dziecko po dłuższej przerwie i nie wydaje mi się, żeby to wyszło na złe.

Hej babeczki!

U nas jak zwykle dzien znow w biegu! Dzis tez masa spraw do zalatwienia przed wyjazdem do Turcji w poniedzialek. :happy:

Bunny
- a dziekuje, weranda juz gotowa. Naprawde super, ze teraz mamy gdzie wyjsc, posiedziec, Mia ma gdzie sie pobawic... :-) Jeszcze sporo zostalo do ogarniecia, roslinek do zasadzenia, ale najwazniejsze juz gotowe! :-) A Ty jak sie czujesz dzis?

Kinga - hej! Faktycznie, dawno Cie tu nie bylo, ale mam nadzieje, ze bedziesz czasem wlatywac. :-)

Bee - witaj i powodzenia!

Milego dnia Wam zycze, kochane!

mary postaram się ale wiesz jak jest, praca praca praca....ciągle biegam :) z rana mam czasu troszke na bb.

Dziś po południu śmigam na zakupy
w końcu zrobiłam sobie przelew!

reklama
Kinga - udanych zakupow! :-) Ja w sobote ide z M. na wesele naszych przyjaciol i odkrylam, ze chyba potrzebuje sukienki, a moze i butow... :-D Kazdy powod dobry, by poszalec na salgach! :-D W sumie szafa peka mi w szwach prawie i znalazlam fajny zestaw wczoraj, ale buty mam tak wysokie, ze chyba sie boje... :-D Na szczescie tu wesela sa w sporej czesci siedzace! ;-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Wlatuj, jak tylko masz chwile. :-*

Do góry