reklama
diablica3010 oj spontan to to stanowczo nie jest Tak jak Wy przełożyliście ślub,tak my przełożyliśmy decyzję o dziecku.Z tego samego powodu-finansowego..My jesteśmy dopiero rok po ślubie,który nas 'troszkę' uderzył po kieszeni więc teraz trwa szaleńcze gromadzenie pieniążków i z moich wnikliwych wyliczeń wynika,że w przyszłym roku w maju/czerwcu będzie dobry moment,żeby zacząć staranka
Póki co znalazlam na forum liste badań,które trzeba zrobić przed ciążą i cieszę się,że mam jeszcze na to 10 miesięcy bo trochę ich jest
A pomysł,żeby Iza podała wam obrączki jest świetny!! Byłam kiedyś na ślubie gdzie dziecko podawało rodzicom obraczki i wszyscy byli zachwyceni bo wyglądało to przeuroczo
Póki co znalazlam na forum liste badań,które trzeba zrobić przed ciążą i cieszę się,że mam jeszcze na to 10 miesięcy bo trochę ich jest
A pomysł,żeby Iza podała wam obrączki jest świetny!! Byłam kiedyś na ślubie gdzie dziecko podawało rodzicom obraczki i wszyscy byli zachwyceni bo wyglądało to przeuroczo
diablica3010
mama na cały etat
project- właśnie mi też sie to podoba a że za rok w czerwcu bedzie miała 2,5 roku wiec mysle że bedzie na tyle duża żeby to zrobić....i nie uciec np. z przed ołtarza albo je wysypać...choć kto wie.... badan jest troszke ale sporo skierowan na badania dostaniesz juz po zajściu i beda za darmo o ile pojdziesz na pierwsza wizyte potwierdzajaca ciąze to publicznego lekarza...ja tak poszłam i sporo zaoszczędziłam...a z takich przygotoeujących to robiłam prolaktyne...toksoplazmoze....usg dopochwowe....i nie pamietam co jeszcze....ale mało tego było...potem jak dostałam skierowania to za jednym machem 3 strzykawki mi krwi pobrali....tyle ich było.....no powiem ci kochana że dziecko kosztuje ale ciąza też....jak chodzisz publicznie to jestes olewana i nic tak naprawde nie wiesz a prywatnie wizyta od 80 zł w góre...do tego witaminy do tego jakies leki bo czesto cos sie zaplatuje jakieś zapalenia....no i co miesiac krew mocz cukier potem krzywa po glukozie...i tak kaska leci....dlatego też troszke to nas wstrzymuje przed produkcją następnego diablątka
diablica3010
mama na cały etat
mary- pamietasz jak ci wspominałam o tej mojej "dobrej znajomej" którą udało mi sie...hm....oddelegować? no to szał okazało sie że ona przyjaźni sie z twoimi "dobrymi znajomymi" ....myślałam że skonam jak to zobaczyłam....już wiadomo co to za rasa wszystkie z jednego miotu hahaha
mary-beth
Fanka BB :)
Czesc kochane!
Mojemu dziecku wylaza zabki w strasznie bolesny sposob i wlasnie zaliczylismy nocke-koszmar, a dzien wcale dzis nie lepszy... Ja zombie, moj M. tez, a nasza corunia sie meczy... Nie spala w nocy, nie daje rady przysnac na dluzsza chwile w dzien... Zobaczymy, jak bedzie w nocy, ale az sie boje...
Zycze Wam milego dnia i pozdrawiam!
Mojemu dziecku wylaza zabki w strasznie bolesny sposob i wlasnie zaliczylismy nocke-koszmar, a dzien wcale dzis nie lepszy... Ja zombie, moj M. tez, a nasza corunia sie meczy... Nie spala w nocy, nie daje rady przysnac na dluzsza chwile w dzien... Zobaczymy, jak bedzie w nocy, ale az sie boje...
Zycze Wam milego dnia i pozdrawiam!
zonqa
Szał, dziki szał...
mery daj jej lek przeciwbólowy ja swojemu dawałam jak przebijały się 5 a ostatnio jak się odezwała 6 po co macie się wy i ona męćzyć
mary-beth
Zonqa - dzieki, kochana, no, wlasnie podalam, bo przeciez tak sie meczyla... Dostala odpowiednia ilosc syropku w nocy, dzis w dzien i na wieczor teraz. Jeju, mam nadzieje, ze pospi troszke. Nic nie spala w nocy i dzis w dzien tez w sumie prawie nic. Az bylo widac, ze jest skonana... Szkoda mi jej strasznie!
Milego wieczorku!
Milego wieczorku!
gosiula23rex
część!
Wróciłam do Was po przerwie w pisaniu!
Tak na wstępie nie jestem w ciąży- masakra!!!!! Nie miałam za bardzo czasu się udzielać na forum bo mieliśmy weselicho i rodzinka się zjechała i wiecie komp poszedł w odstawkę!
Mój kochan brat kupil dziś małej rower jest szczęśliwa!
Jutro zaczynam tynki w domu także idzie do przodu!
Wróciłam do Was po przerwie w pisaniu!
Tak na wstępie nie jestem w ciąży- masakra!!!!! Nie miałam za bardzo czasu się udzielać na forum bo mieliśmy weselicho i rodzinka się zjechała i wiecie komp poszedł w odstawkę!
Mój kochan brat kupil dziś małej rower jest szczęśliwa!
Jutro zaczynam tynki w domu także idzie do przodu!
zonqa
Szał, dziki szał...
Mery ja swojemu od razu dawałam jak spał niespokojnie w nocy jak mu zęby wychodziły i u nas się sprawdzało i noc była spokojna. Maly nie wymęczony a my wyspani.
reklama