reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

Hej wszystkim i milej soboty! :-)

My zmykamy do IKEI jak Mia wstanie z drzemki. A potem jeszcze odwiedzimy moja mame. :-)

Diablica - wrzuce fotki na :ninja2: :happy2::happy2:

reklama
diablica3010 oj spontan to to stanowczo nie jest :D Tak jak Wy przełożyliście ślub,tak my przełożyliśmy decyzję o dziecku.Z tego samego powodu-finansowego..My jesteśmy dopiero rok po ślubie,który nas 'troszkę' uderzył po kieszeni więc teraz trwa szaleńcze gromadzenie pieniążków i z moich wnikliwych wyliczeń wynika,że w przyszłym roku w maju/czerwcu będzie dobry moment,żeby zacząć staranka :)
Póki co znalazlam na forum liste badań,które trzeba zrobić przed ciążą i cieszę się,że mam jeszcze na to 10 miesięcy bo trochę ich jest :p
A pomysł,żeby Iza podała wam obrączki jest świetny!! Byłam kiedyś na ślubie gdzie dziecko podawało rodzicom obraczki i wszyscy byli zachwyceni bo wyglądało to przeuroczo :)

project- właśnie mi też sie to podoba a że za rok w czerwcu bedzie miała 2,5 roku wiec mysle że bedzie na tyle duża żeby to zrobić....i nie uciec np. z przed ołtarza albo je wysypać...choć kto wie....:-D badan jest troszke ale sporo skierowan na badania dostaniesz juz po zajściu i beda za darmo o ile pojdziesz na pierwsza wizyte potwierdzajaca ciąze to publicznego lekarza...ja tak poszłam i sporo zaoszczędziłam...a z takich przygotoeujących to robiłam prolaktyne...toksoplazmoze....usg dopochwowe....i nie pamietam co jeszcze....ale mało tego było...potem jak dostałam skierowania to za jednym machem 3 strzykawki mi krwi pobrali....tyle ich było.....no powiem ci kochana że dziecko kosztuje ale ciąza też....jak chodzisz publicznie to jestes olewana i nic tak naprawde nie wiesz a prywatnie wizyta od 80 zł w góre...do tego witaminy do tego jakies leki bo czesto cos sie zaplatuje jakieś zapalenia....no i co miesiac krew mocz cukier potem krzywa po glukozie...i tak kaska leci....dlatego też troszke to nas wstrzymuje przed produkcją następnego diablątka

mary- pamietasz jak ci wspominałam o tej mojej "dobrej znajomej" którą udało mi sie...hm....oddelegować? no to szał okazało sie że ona przyjaźni sie z twoimi "dobrymi znajomymi" ....myślałam że skonam jak to zobaczyłam....już wiadomo co to za rasa wszystkie z jednego miotu hahaha

Czesc kochane!

Mojemu dziecku wylaza zabki w strasznie bolesny sposob i wlasnie zaliczylismy nocke-koszmar, a dzien wcale dzis nie lepszy... :sad: Ja zombie, moj M. tez, a nasza corunia sie meczy... :szok: Nie spala w nocy, nie daje rady przysnac na dluzsza chwile w dzien... :oo::oo: Zobaczymy, jak bedzie w nocy, ale az sie boje...

Zycze Wam milego dnia i pozdrawiam!

Zonqa - dzieki, kochana, no, wlasnie podalam, bo przeciez tak sie meczyla... Dostala odpowiednia ilosc syropku w nocy, dzis w dzien i na wieczor teraz. Jeju, mam nadzieje, ze pospi troszke. Nic nie spala w nocy i dzis w dzien tez w sumie prawie nic. Az bylo widac, ze jest skonana... :sad: Szkoda mi jej strasznie!

Milego wieczorku!

część!
Wróciłam do Was po przerwie w pisaniu!
Tak na wstępie nie jestem w ciąży- masakra!!!!! Nie miałam za bardzo czasu się udzielać na forum bo mieliśmy weselicho i rodzinka się zjechała i wiecie komp poszedł w odstawkę!
Mój kochan brat kupil dziś małej rower jest szczęśliwa!
Jutro zaczynam tynki w domu także idzie do przodu!

reklama
Do góry