reklama
paulinka109
Fanka BB :)
zonqa GRATULACJE KOCHANA!!!! Cieszę się razem z Toba :-):-):-) Dużo zdrówka dla Was i pisz nam na bieząco jak się czujesz, o wizytach, usg i wogóle
gosiula u mnie taka gigantyczna burza była że myślałam ze oszaleje ze strachu! Na szczęście obeszło się bez ofiar i szkód...
mary udanego urlopu!!!! :-) My w ten weekend wyjeżdżamy :-)
A ja pragne oznajmić ze zaczynamy oficjalne staranka o kolejne dzieciątko :-) Prosze trzymać kciuki!!!!
gosiula u mnie taka gigantyczna burza była że myślałam ze oszaleje ze strachu! Na szczęście obeszło się bez ofiar i szkód...
mary udanego urlopu!!!! :-) My w ten weekend wyjeżdżamy :-)
A ja pragne oznajmić ze zaczynamy oficjalne staranka o kolejne dzieciątko :-) Prosze trzymać kciuki!!!!
gosiula23rex
Hej!
Siedzimy w domku z myszką bo dwa dni temu w nocy dostała gorączki, potem przez dwa dni luźne kupki, bez bólu brzucha i musimy się ograniczać ze spacerami po dworze. Już jest lepiej ale pogoda jest lipna także spacer tak, ale mniej..Zaczęliśmy się znów starać trzymajcie mooooooooooocno kciukasy....
Paulinka może uda nam się razem zaciążyć musimy się telepatycznie wspierać!!!
Siedzimy w domku z myszką bo dwa dni temu w nocy dostała gorączki, potem przez dwa dni luźne kupki, bez bólu brzucha i musimy się ograniczać ze spacerami po dworze. Już jest lepiej ale pogoda jest lipna także spacer tak, ale mniej..Zaczęliśmy się znów starać trzymajcie mooooooooooocno kciukasy....
Paulinka może uda nam się razem zaciążyć musimy się telepatycznie wspierać!!!
mary-beth
Sylwia - niedlugo chyba poznacie plec? ;-)
A ja ogarniam wszystko po powrocie z wakacji... ;-) Ogolnie wszystko OK. U nas bardzo cieplo jak na polowe sierpnia! :-):-) Jesli jutro bedzie tak super, jak dzis, to jedziemy na plaze! :-)
A ja ogarniam wszystko po powrocie z wakacji... ;-) Ogolnie wszystko OK. U nas bardzo cieplo jak na polowe sierpnia! :-):-) Jesli jutro bedzie tak super, jak dzis, to jedziemy na plaze! :-)
Witam:-) Moge do was dolaczyc?? Od przyszlego miesiaca rozpoczynamy z mezem starania o drugiego bobasa. Mamy córeczke i przydalby jej sie jakis towarzysz do zabaw Przy Nadii udalo sie za pierwszym razem wiem mamy nadzieje ze i tym razem pojdzie gladko
reklama