reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Witajcie witam się po wakacjach byliśmy nad morzem , potem miałam dzieciaki na głowie i brak czasu na forum ,ale już jestem jakieś gorące newsy???? idę poczytać....
Zonqa- moje gratulacje tak się cieszę !!!!!! super spokojnej ciąży życzę :)
Paulinko - trzymam kciuki za Was
no super super ,że nam przybywa brzuchatek :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hejka!
Sylwia to super wiadomość oby tak dalej i będziesz miała parkę!! GRATULACJĘ!
A u mnie jutro koniec tynkowania- to miłe- a nie zbyt miłe to, to ile mamy zapłacić za tą przyjemność!!!!
Staranka u Nas w toku trzymajcie kciuki tak mocno za mnie.....Pozdrawiam i witam powakacyjne dziewczyny i nowe!!

witam! to i ja dołącze do was jesli pozwolicie.mam juz dwie dziewczyny i tak ostatnio pomyslelismy ze przydalby sie do kompletu synus. zobaczymy co z tego wyjdzie,oby nie blizniaki i do tego dwie panienki;-)

Dziekuje dziewczyny ale u mnie nie wazne maz chcial chlopca i niby jest ale nawet jak sie okaze dziewczynka to i tak bede sie cieszyc byle by bylo zdrowe :)
Ciaza ogolnie jest wieksza wg pierszego usg jest 16 tyg i tak by sie zgadzalo a po usg mam 17t5dni loo

No dziewczyny ja za was tez zaciskam mocno kciuki !!!~~~~~~

reklama
Hej!

Sylwia
- super, ze dzidzia tak pieknie rosnie! :-)

Agakomo - witaj w naszym gronie! :-)

My zmykamy dzis do IKEI, a potem odwiedzic moja mame. :-) A tymczasem lapie kawke, bo na oczy nie widze. Mia spala ladnie do 7.00, ale ja jakos chyba sie zle ulozylam, bo mnie kark teraz boli...

Milego dnia!

Do góry