reklama
K
kobietka22
Gość
Witajcie witam się po wakacjach byliśmy nad morzem , potem miałam dzieciaki na głowie i brak czasu na forum ,ale już jestem jakieś gorące newsy???? idę poczytać....
Zonqa- moje gratulacje tak się cieszę !!!!!! super spokojnej ciąży życzę
Paulinko - trzymam kciuki za Was
no super super ,że nam przybywa brzuchatek
Zonqa- moje gratulacje tak się cieszę !!!!!! super spokojnej ciąży życzę
Paulinko - trzymam kciuki za Was
no super super ,że nam przybywa brzuchatek
Ostatnio edytowane przez moderatora:
mary-beth
Fanka BB :)
jestem po usg ale nie mialam kiedy napisac ;/
dzidzi zdrowe i chyba bedzie chlopiec Mariusz
Sylwia - wielkie gratulacje!!! :-)
gosiula23rex
Hejka!
Sylwia to super wiadomość oby tak dalej i będziesz miała parkę!! GRATULACJĘ!
A u mnie jutro koniec tynkowania- to miłe- a nie zbyt miłe to, to ile mamy zapłacić za tą przyjemność!!!!
Staranka u Nas w toku trzymajcie kciuki tak mocno za mnie.....Pozdrawiam i witam powakacyjne dziewczyny i nowe!!
Sylwia to super wiadomość oby tak dalej i będziesz miała parkę!! GRATULACJĘ!
A u mnie jutro koniec tynkowania- to miłe- a nie zbyt miłe to, to ile mamy zapłacić za tą przyjemność!!!!
Staranka u Nas w toku trzymajcie kciuki tak mocno za mnie.....Pozdrawiam i witam powakacyjne dziewczyny i nowe!!
Dziekuje dziewczyny ale u mnie nie wazne maz chcial chlopca i niby jest ale nawet jak sie okaze dziewczynka to i tak bede sie cieszyc byle by bylo zdrowe
Ciaza ogolnie jest wieksza wg pierszego usg jest 16 tyg i tak by sie zgadzalo a po usg mam 17t5dni loo
No dziewczyny ja za was tez zaciskam mocno kciuki !!!~~~~~~
Ciaza ogolnie jest wieksza wg pierszego usg jest 16 tyg i tak by sie zgadzalo a po usg mam 17t5dni loo
No dziewczyny ja za was tez zaciskam mocno kciuki !!!~~~~~~
reklama
mary-beth
Hej!
Sylwia - super, ze dzidzia tak pieknie rosnie! :-)
Agakomo - witaj w naszym gronie! :-)
My zmykamy dzis do IKEI, a potem odwiedzic moja mame. :-) A tymczasem lapie kawke, bo na oczy nie widze. Mia spala ladnie do 7.00, ale ja jakos chyba sie zle ulozylam, bo mnie kark teraz boli...
Milego dnia!
Sylwia - super, ze dzidzia tak pieknie rosnie! :-)
Agakomo - witaj w naszym gronie! :-)
My zmykamy dzis do IKEI, a potem odwiedzic moja mame. :-) A tymczasem lapie kawke, bo na oczy nie widze. Mia spala ladnie do 7.00, ale ja jakos chyba sie zle ulozylam, bo mnie kark teraz boli...
Milego dnia!