reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej. Ja dzis zrobilam zapasy chyba na pol roku do przodu :) w sumie nie tylko ja stalam pod apteka po testy jeszcze przed otwarciem :D jeszcze malo mi cora pleciuga nie zwirtrzyla co sie dzieje bo sierota torbe zostawilam otwarta na wierzchu, w sumie o tak o zrobilam ale pusto(niby te clearblue pokazuja jeszcze w czasie przed@- a @ w okolicach weekendu... no i wyszlo ze nie jestem jedna z tych ktorym pokazuje wczesniej) w kazdym badz razie maz stwierdzil ze w przyszlym miesiacu dzialamy konkretniej i staranniej ( Mamy prawie 8 latke z poprzedniego mojego zwiazku). Kto wie ? Moze sie uda ? Na razie walcze z katarem. Czuje sie jak Michael Jackson z odpadajacym nosem:) i trzymam kciuki za te, ktorym chinczyki, niemce i biedronki pokazaly chociaz cien cienia :)

reklama
Gratulacje :))) jaką różnicę będziesz miała między dzieciakami?
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Jak ja bym chciała już testować :D a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć :p My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.

Ja miałam sliz podbarwionym na różowo
W czasie owulacji a to był
Bezowulacyjny wlasnie. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Śluz tez miałam dluzej i qiecej niż normalnie.

Verona dlatego pisałam ci żebyś poszła przed praca. Bo mało kiedy znajduje się labo popołudniowe.

Ja miałam sliz podbarwionym na różowo
W czasie owulacji a to był
Bezowulacyjny wlasnie. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Śluz tez miałam dluzej i qiecej niż normalnie.

Verona dlatego pisałam ci żebyś poszła przed praca. Bo mało kiedy znajduje się labo popołudniowe.
Miałam mocny ból jak owulacyjny w 15dc a cykl miał 33 dni. Śluzu podbarwionego nie miałam ale widać każdy ma różnie. Mam nadzieję, że uda w się w tym cyklu :)

reklama
Do góry