reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czytałam że pozamacicznej kreski wychodzą normalnie. Jestem rano sama nie mogę się wyrwać j zostawić wszystkiego. Kupić dziś elektroniczny będzie jasność. Pokaże albo jest ciąża albo jej nie ma.
Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.

Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować ;)

Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)
Potwierdzam, ja bym się zwolniła albo nawet wzięła urlop. Są rzeczy ważne i ważniejsze.

Elektroniczny pokaże Ci dokładnie to samo i nie wyjaśni zupełnie nic ale rób jak uważasz, Twoje sumienie, Twoje decyzje i Twoje życie.

Ja grzecznie zbieram się kolejny raz na te same badania, do czasu wyniku szukajcie mnie pod psychiatrykiem, gdyby wynik wyszedł znowu ujemny to mają mi już pokój przygotować ;)
Trzymam kciuki za betę :)

Jak ja bym chciała już testować :D a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć :p My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.

reklama
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)
Gratuluję! Nie ma wątpliwości, że jakiś maleńki lokator , zamieszkał pod serduszkiem♥️♥️♥️

Do góry