reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
U mnie w mieście od 8 dopiero A do pracy na 7. Jutro jest koniec roku akurat taki okres że mamy pracy w pip i ciut ciut więc słabo bardzo to widzę bym mogła wyskoczyć. Jeszcze może jakby szefowej nie było Ale niestety jutro też jest [emoji58][emoji57]
A jutro nie dasz rady przyjść do pracy trochę później? Od której u Ciebie jest laboratorium otwarte? U mnie od 7 i 7:30.

Dzieczynyja naprawdę chce zrobić ta bete jak najszybciej Ale co mam poradzić. Jest koniec roku więc wszędzie jest masakra. Jestem cholernie zła i spać po nocach przez to nie mogę, niepewność mnie zabija. Mam dość domysłów czy testy były popsute czy naprawdę coś się dzieje... [emoji25][emoji848]

Dzieczynyja naprawdę chce zrobić ta bete jak najszybciej Ale co mam poradzić. Jest koniec roku więc wszędzie jest masakra. Jestem cholernie zła i spać po nocach przez to nie mogę, niepewność mnie zabija. Mam dość domysłów czy testy były popsute czy naprawdę coś się dzieje... [emoji25][emoji848]
Verona, bez stresu. Nie wiem czemu tak dziewczyny Cię cisną z tą beta. Zrobisz w czwartek na spokojnie, przecież to raptem 3 dni. Nie masz żadnych objawów wskazujących na cp, więc nie stresuj się. A takie pobolewania brzucha czy piersi sa normalne. Kreska jest słaba bo to wczesna ciąża, kup sobie test o czułości 10, zrób jutro rano A krecha na pewno będzie ciemniejsza i sie uspokoisz

@Verona26 spokojnie :) zrobisz bete w wolnej chwili bez stresu :) na razie wdech, wydech , policz do 10 i usmiechnij sie, bo jest powo :) szeroki usmiech, cycek do przodu. Grunt to optymizm:)

reklama
Ja w 33 dc, okresu brak. Kupiłam właśnie 3 nord testy 10tki, zrobie chyba wieczorem albo jutro rano.
NordTest pokazał mi piękna krechę w listopadzie przy becie 0,2 ale ogólnie jest polecany jako jeden z najdokładniejszych testów :)

Ja mysle ze to fejk 🙈 ale zrobie test, do @ jeszcze mam 2-3dni :)
Beta rozwieje wątpliwości, czekamy razem :)

Jak ja bym chciała już testować :D a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć :p My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.
Ja przy cyklu bezowulacyjnym miałam skaczącą temperaturę, bez skoku, testy owulacyjne pozytywne dwa ;) Brak śluzu i typowego bólu.

Gratulacje :))) jaką różnicę będziesz miała między dzieciakami?
Sporą bo Synowie mają 11 i 5 lat :D

@Anna91 ja to po prostu wiedziałam od 1dc ;) Od owulacji plamiłam ale czułam zagnieżdżenie 26.12 i plamienie od razu ustało.Następnego dnia miałam już mdłości i to uczucie ciężkiej macicy i to wszystko tam rozpulchnione, no i zapchany nos i ból zęba haha . Ogólnie nie sugerowałam się objawami bo przy duphastonie też występują.

No i właśnie.. Na wyniki bety czekam, progesteron i TSH od razu zrobiłam choć teraz przy duphastonie to niewiele mi wymik powie. Duphaston kończy się jutro rano a moja Ginka i inni lekarze wracają 07.01. I teraz albo mam jechać na SOR po receptę albo prywatnie. W Sylwestra jak się domyślacie to dość ciężko będzie się dostać a bez wyników bety nie będę się wygłupiała ;)

Do góry