ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jutro nie dasz rady przyjść do pracy trochę później? Od której u Ciebie jest laboratorium otwarte? U mnie od 7 i 7:30.
Gratuluje przeciez to piekne II kreseczki
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam
Masz jakieś objawy?
Verona, bez stresu. Nie wiem czemu tak dziewczyny Cię cisną z tą beta. Zrobisz w czwartek na spokojnie, przecież to raptem 3 dni. Nie masz żadnych objawów wskazujących na cp, więc nie stresuj się. A takie pobolewania brzucha czy piersi sa normalne. Kreska jest słaba bo to wczesna ciąża, kup sobie test o czułości 10, zrób jutro rano A krecha na pewno będzie ciemniejsza i sie uspokoiszDzieczynyja naprawdę chce zrobić ta bete jak najszybciej Ale co mam poradzić. Jest koniec roku więc wszędzie jest masakra. Jestem cholernie zła i spać po nocach przez to nie mogę, niepewność mnie zabija. Mam dość domysłów czy testy były popsute czy naprawdę coś się dzieje... [emoji25][emoji848]
NordTest pokazał mi piękna krechę w listopadzie przy becie 0,2 ale ogólnie jest polecany jako jeden z najdokładniejszych testówJa w 33 dc, okresu brak. Kupiłam właśnie 3 nord testy 10tki, zrobie chyba wieczorem albo jutro rano.
Beta rozwieje wątpliwości, czekamy razemJa mysle ze to fejk ale zrobie test, do @ jeszcze mam 2-3dni
Ja przy cyklu bezowulacyjnym miałam skaczącą temperaturę, bez skoku, testy owulacyjne pozytywne dwa Brak śluzu i typowego bólu.Jak ja bym chciała już testować a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.
Sporą bo Synowie mają 11 i 5 latGratulacje )) jaką różnicę będziesz miała między dzieciakami?