reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Hej. Ja dzis zrobilam zapasy chyba na pol roku do przodu :) w sumie nie tylko ja stalam pod apteka po testy jeszcze przed otwarciem :D jeszcze malo mi cora pleciuga nie zwirtrzyla co sie dzieje bo sierota torbe zostawilam otwarta na wierzchu, w sumie o tak o zrobilam ale pusto(niby te clearblue pokazuja jeszcze w czasie przed@- a @ w okolicach weekendu... no i wyszlo ze nie jestem jedna z tych ktorym pokazuje wczesniej) w kazdym badz razie maz stwierdzil ze w przyszlym miesiacu dzialamy konkretniej i staranniej ( Mamy prawie 8 latke z poprzedniego mojego zwiazku). Kto wie ? Moze sie uda ? Na razie walcze z katarem. Czuje sie jak Michael Jackson z odpadajacym nosem:) i trzymam kciuki za te, ktorym chinczyki, niemce i biedronki pokazaly chociaz cien cienia :)

reklama
Gratulacje :))) jaką różnicę będziesz miała między dzieciakami?
Cała się trzęsę i chce mi się wyć.. Kolejne dwa testy potwierdzają, że Ktoś tam naprawdę jest.. Tak bardzo się boję bety i właściwie wszystkiego się boję :/
10 i Biedronka 25 ;) Zdjęcie zrobione po minucie! Pewnie zaraz ściemnieją ale już nie wytrzymam ;)
Z i bez kontrastu ;)

Jak ja bym chciała już testować :D a gdzie tam jeszcze, nawet wolę nie liczyć :p My to nawet w tym cyklu jeszcze nie działaliśmy a ja o testach myślę. Dziewczyny a macie jakieś objawy cyklu bezowulacyjnego? U mnie dziwne krwawienie, trwało 6 dni ale nie było mocne, bardziej takie plamienia raz większe raz mniejsze.

Ja miałam sliz podbarwionym na różowo
W czasie owulacji a to był
Bezowulacyjny wlasnie. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Śluz tez miałam dluzej i qiecej niż normalnie.

Verona dlatego pisałam ci żebyś poszła przed praca. Bo mało kiedy znajduje się labo popołudniowe.

Ja miałam sliz podbarwionym na różowo
W czasie owulacji a to był
Bezowulacyjny wlasnie. Nigdy wcześniej tak nie miałam. Śluz tez miałam dluzej i qiecej niż normalnie.

Verona dlatego pisałam ci żebyś poszła przed praca. Bo mało kiedy znajduje się labo popołudniowe.
Miałam mocny ból jak owulacyjny w 15dc a cykl miał 33 dni. Śluzu podbarwionego nie miałam ale widać każdy ma różnie. Mam nadzieję, że uda w się w tym cyklu :)

reklama
Do góry