reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Rany ledwo dotrwałam do rana.
Taki rozstrój żołądka miałam ostatnio, jak byłam w ciąży.
W nocy mi jeszcze wywaliło gorączkę.
A dziś mi wszystko śmierdzi i jest mi słabo.
18 dc

reklama
Jednak intuicja Cie nie myli, Gratulacje 😍😍😍
Oby tylko się utrzymała.. Może to urojona, tak bardzo w nią wierzyłam ;)
Powtarzałaś test?

U mnie narazie nic [emoji16] pracą póki co [emoji16] obdzwonilam wszystkie laboratoria w okolicy i wszyscy pobierają krew tylko do 11 więc jestem załamana. [emoji25] może pójdę dzisiaj po elektroniczny bo rano robiłam test o czułości 25 i dupa blada, więc albo jest zbyt wcześnie albo po prostu na tamtych nic nie było A tylko sobie coś wkrecilam. Ale dzisiaj mega mnie mdli od rana o bleee [emoji33][emoji2961]
Idź naprawdę na tą betę zanim bedzie za późno. Zazwyczaj nie polecam ale poczytaj co mogą oznaczać takie ciągnące się cienie bo one były na pewno, wrzucałaś więc i my widziałyśmy.

Kurde kochana nie strasz mnie [emoji33] Ja bardzo chce już ta bete zrobić Ale naprawdę nie mam jak.. jestem mega o to zła. W czwartek mam dopiero na popołudniu więc rano pognam od razu. W szpitalu też popołudniu nie chcą zrobić nawet odpłatnie. Napisz mi o tych cieniach bo się przestraszyłam [emoji33]
Powtarzałaś test?

Idź naprawdę na tą betę zanim bedzie za późno. Zazwyczaj nie polecam ale poczytaj co mogą oznaczać takie ciągnące się cienie bo one były na pewno, wrzucałaś więc i my widziałyśmy.

Powtarzałaś test?

Nie kupilam wczoraj testu niestety:/ jak mowie na ciaze sie nie czuje, ale zrobilam dzis chinczyka i owulacujny (niby owulacyjne tez pokazujq ciaze) ale zeby miec jasna sytuacje kupie test clearblue jak bedzie w aptece

Kurde kochana nie strasz mnie [emoji33] Ja bardzo chce już ta bete zrobić Ale naprawdę nie mam jak.. jestem mega o to zła. W czwartek mam dopiero na popołudniu więc rano pognam od razu. W szpitalu też popołudniu nie chcą zrobić nawet odpłatnie. Napisz mi o tych cieniach bo się przestraszyłam [emoji33]
Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)

Czytałam że pozamacicznej kreski wychodzą normalnie. Jestem rano sama nie mogę się wyrwać j zostawić wszystkiego. Kupić dziś elektroniczny będzie jasność. Pokaże albo jest ciąża albo jej nie ma.
Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)

reklama
@Aklime I jak ? Mnie chińczyk jednak nie oszukał ;) Niemiec pokazuje to samo ;) i Biedronka - ta nawet lepiej mimo czułości 25 :)
Blade to, choc owulacyjny pozytywny a owulacji nie mam, szyjka twarda zamknieta

Załączniki

• 20191230_083548.jpg
    20191230_083548.jpg
    687,1 KB · Wyświetleń: 116
  • 20191230_083543.jpg
    20191230_083543.jpg
    684,1 KB · Wyświetleń: 123
Do góry