reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Rany ledwo dotrwałam do rana.
Taki rozstrój żołądka miałam ostatnio, jak byłam w ciąży.
W nocy mi jeszcze wywaliło gorączkę.
A dziś mi wszystko śmierdzi i jest mi słabo.
18 dc

reklama
Jednak intuicja Cie nie myli, Gratulacje 😍😍😍
Oby tylko się utrzymała.. Może to urojona, tak bardzo w nią wierzyłam ;)
Powtarzałaś test?

U mnie narazie nic [emoji16] pracą póki co [emoji16] obdzwonilam wszystkie laboratoria w okolicy i wszyscy pobierają krew tylko do 11 więc jestem załamana. [emoji25] może pójdę dzisiaj po elektroniczny bo rano robiłam test o czułości 25 i dupa blada, więc albo jest zbyt wcześnie albo po prostu na tamtych nic nie było A tylko sobie coś wkrecilam. Ale dzisiaj mega mnie mdli od rana o bleee [emoji33][emoji2961]
Idź naprawdę na tą betę zanim bedzie za późno. Zazwyczaj nie polecam ale poczytaj co mogą oznaczać takie ciągnące się cienie bo one były na pewno, wrzucałaś więc i my widziałyśmy.

Kurde kochana nie strasz mnie [emoji33] Ja bardzo chce już ta bete zrobić Ale naprawdę nie mam jak.. jestem mega o to zła. W czwartek mam dopiero na popołudniu więc rano pognam od razu. W szpitalu też popołudniu nie chcą zrobić nawet odpłatnie. Napisz mi o tych cieniach bo się przestraszyłam [emoji33]
Powtarzałaś test?

Idź naprawdę na tą betę zanim bedzie za późno. Zazwyczaj nie polecam ale poczytaj co mogą oznaczać takie ciągnące się cienie bo one były na pewno, wrzucałaś więc i my widziałyśmy.

Powtarzałaś test?

Nie kupilam wczoraj testu niestety:/ jak mowie na ciaze sie nie czuje, ale zrobilam dzis chinczyka i owulacujny (niby owulacyjne tez pokazujq ciaze) ale zeby miec jasna sytuacje kupie test clearblue jak bedzie w aptece

Kurde kochana nie strasz mnie [emoji33] Ja bardzo chce już ta bete zrobić Ale naprawdę nie mam jak.. jestem mega o to zła. W czwartek mam dopiero na popołudniu więc rano pognam od razu. W szpitalu też popołudniu nie chcą zrobić nawet odpłatnie. Napisz mi o tych cieniach bo się przestraszyłam [emoji33]
Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)

Czytałam że pozamacicznej kreski wychodzą normalnie. Jestem rano sama nie mogę się wyrwać j zostawić wszystkiego. Kupić dziś elektroniczny będzie jasność. Pokaże albo jest ciąża albo jej nie ma.
Napisałabym dość brutalnie : a dasz rade się zwolnić jak pęknie Ci jajowód bo np powodem jest ciąża pozamaciczna? Czy wtedy też nie puszczą Cię do domu i wykrwawisz się w miejscu pracy?
Osobiście sama się stresuję przed betą bo boję się między innymi guza przysadki. Ale rzucę wszystko żeby zrobić to cholerne badanie bo mam dwóch Synów i muszę spinać dupsko każdego dnia, to też rola MatkiWariatki.
Nie straszę Cię, nadal podziwiam Twoją odwagę i spokój ;)

reklama
@Aklime I jak ? Mnie chińczyk jednak nie oszukał ;) Niemiec pokazuje to samo ;) i Biedronka - ta nawet lepiej mimo czułości 25 :)
Blade to, choc owulacyjny pozytywny a owulacji nie mam, szyjka twarda zamknieta

Załączniki

• 20191230_083548.jpg
    20191230_083548.jpg
    687,1 KB · Wyświetleń: 119
  • 20191230_083543.jpg
    20191230_083543.jpg
    684,1 KB · Wyświetleń: 126
Do góry