Jakbym siebie czytała
I nic Ci nie pomoże, będziesz tak gdybać do rozwiązania a później jeszcze gorzej - taka rola MatkiWariatki hahaha
Ja w pierwszej ciąży czekałam, tak to można określić bo doszukiwalam się wszelkich objawów poronienia.. W drugiej ciąży wymyśliłam aobie pozamaciczną bo tylko jedna strona bolała
A każdy Nam powie, że na początku wszystkie bóle są bezpieczne dopóki nie ma krwawienia. Poza tym niby jest tak, że bólu przy poronieniu itp.nie da się nie zauważyć, jest naprawdę silny i rwący.
Głowa do góry, czekaj do 6tc bo to i tak żaden pewny termin na serduszko, u Nas min. 7 skończony musiał być bo słaby sprzęt mieli. A jak pójdziesz za szybko to zaraz będziesz szukała info na temat pustego jaja płodowego
to też przerabialam haha
U mnie biel ale właściwie niczego innego się nie spodziewałam bo wg ovufriend to 7dpo a wieczorem tak mnie rwało na @, że byłam pewna że w nocy dostanę. Dziwne bo dzisiaj 23dc a najkrótszy w całym swoim życiu miałam 26dniowy.
Wiarygodny będzie ten Sylwestrowy test chociaż apka teraz @ na 03.01 przewiduje ..