reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Piekny tescik !!! Zero watpliwosci!!! Gratulacje Kochana !!! To juz macie prezencik na swieta:)

Tak sie ciesze szczesciem innych, ze az sie wzruszylam :)
Ja tak się boje, ze na razie nie potrafię się cieszyć, tylko ciagle płakać mi się chce :) tyle się naczytałam, ze może coś nie wyjsc, ze ten strach mnie paraliżuje od środka... a może test jest wadliwy. Nie uwierzę jak nie zrobię jeszcze kilku testów, bety i lekarz nie potwierdzi ze bije serduszko.

reklama
Serdecznie gratuluję taki piękny prezent [emoji3531]
Rok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?

Rok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?
[/QUOTE
Nie denerwuj się! Teraz nie możesz ;) gratulacje ! Piękny tescik !

Ja witam się w 12 DC. Zebrało mi się na wspominki i odkopałam mój pierwszy pozytywny test. Nie wierzyłam że będzie jeszcze coś widać bo jutro mija 6 lat od jego wykonania :) przesyłam wam wraz z pierwszym USG ( nie było jeszcze zarodka no to 5 tydzień). Ale się wzruszyłam 😊

Załączniki

• IMG_20191221_111739.jpg
    IMG_20191221_111739.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 104
Oby i u mnie ta data była szczęśliwa [emoji4]
Ja witam się w 12 DC. Zebrało mi się na wspominki i odkopałam mój pierwszy pozytywny test. Nie wierzyłam że będzie jeszcze coś widać bo jutro mija 6 lat od jego wykonania :) przesyłam wam wraz z pierwszym USG ( nie było jeszcze zarodka no to 5 tydzień). Ale się wzruszyłam [emoji4]

Ciąża jak nic, ja mialam taka w dzien spodziewanej miesiączki. Gratuluje

pewnie, gratuluje!

Moze owu sie wydluzyla :) to zycze tego skoku temp ;)
No i nic, szyjka nadal ma owulacje, testy tez i boli lewa strona. Kolejny zajebisty cykl :/ A wg statystyk miał być zupełnie normalny :( Odkąd się staramy, co drugi jest zwariowany i raczej bezowulacyjny a lewą stronę czuję pierwszy raz.

Ostatnia edycja:
reklama
Piękny prezent na święta, gratulacje 🙂

Do góry