reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Ja nie wiem cp sie dzieje. Dzis doszla taka sennosc ze rady nie daje. Jestem w pracy i marze o lozku, a spalam dzisiaj do 10. Porazka, nigdy tak nie miałam. Mdli mnie, myślałam ze przed @ że dzisiaj dostanę. I od kilku dni ta biegunka, dzisiaj już jestem wykończona. Byle do 19 i do łóżka spać.
Może to dobry znak :) kiedy znowu zatestujesz? Ile jesteś po owu?

reklama
Witam sie w 10 dc:) ale mialam dzis ciezki dzien, za duzo sie dzieje.. ale tez mialam smutna rozkmine.my tutaj wyliczami dni plodne, testy , obserwacje, zakladamy plan dzialania przytulanek itd.. i czesto NIC. A takie osoby ktore w ogole nie chca... dowiedzialam sie ze znajoma wpadla z kolesiem, uwaga, ktory nawet nie konczyl w niej tylko byly dwa stosunki jeden po drugim i tyle.. ogolnie to dluzsza historia ale to tam...

Właśnie to mnie najbardziej rozwala... Człowiek kombinuje czy co drugi dzień czy codziennie nogi w górze glowa w dół i wielki uj.
Witam sie w 10 dc:) ale mialam dzis ciezki dzien, za duzo sie dzieje.. ale tez mialam smutna rozkmine.my tutaj wyliczami dni plodne, testy , obserwacje, zakladamy plan dzialania przytulanek itd.. i czesto NIC. A takie osoby ktore w ogole nie chca... dowiedzialam sie ze znajoma wpadla z kolesiem, uwaga, ktory nawet nie konczyl w niej tylko byly dwa stosunki jeden po drugim i tyle.. ogolnie to dluzsza historia ale to tam...

Ehhhh a my walczymy o marzenia, o bycie rodzicami. Ale tak widocznie musi byc. Tez sie dowiedzialam, ze pewne malzenstwo spodziewa sie 3 dziecka, gdzie do dwoch poprzednich maja odebrane prawa rodzicielskie, a dzieci wychowuja dziadkowie. No coz widac magia Swiat dziala, ale nie zawsze w nasza strone. Ja nie trace wiary, ze sie uda i czekam na niedziele (Boze daj mi cierpliwosc :) ) a wtedy zatestuje po raz pierwszy i zobaczymy. Oby sie spelnilo to jedno zyczenie niezmienne od zeszlego roku :)

U mnie 15dc i owulacja raczej w toku ;)
Spodziewałam się Jej wczoraj ale dzisiaj nic się nie zmieniło i testy też nadal mocno pozytywne. Może się zawiesiła ;) Trzymajcie kciuki, żeby jutro temperatura podskoczyła..

@Milipiet trzymam kciuki za cierpliwość i powodzenie :D Też bym już z chęcią zatestowała ale póki co tylko owulacyjne ;)

Spodziewałam się Jej wczoraj ale dzisiaj nic się nie zmieniło i testy też nadal mocno pozytywne. Może się zawiesiła ;) Trzymajcie kciuki, żeby jutro temperatura podskoczyła..

@Milipiet trzymam kciuki za cierpliwość i powodzenie :D Też bym już z chęcią zatestowała ale póki co tylko owulacyjne ;)
Liczy sie od pierwszego testu owu pozytywnego :) bo moga wychodzic jeszcze pozytywne nawet kilka dni

Dziekuje, cierpliwosc mi sie przyda :) do niedzieli niedaleko, moze cos tam mi fajnego wyjdzie :)

reklama
Liczy sie od pierwszego testu owu pozytywnego :) bo moga wychodzic jeszcze pozytywne nawet kilka dni
I normalnie tak właśnie miałam. Konkretnie bylo tak, ze owulacja nastepowala kolejnego dnia po PIKu z ciemniejsza kreską testową, jak byly rownie mocne to jeszcze nie byl ten moment. Wg tej mojej teorii owu powinna byc wczoraj ale bol nie ustal, dzisiaj doszło plamienie owulacyjne, tempka nie wzrosla no i testy nadal mocno pozytywne.
Mam tylko nadzieje, ze to nie objaw cyklu bezowulacyjnego :/ Bardzo licze na jutrzejszy skok tempki.

Do góry