reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Piekny tescik !!! Zero watpliwosci!!! Gratulacje Kochana !!! To juz macie prezencik na swieta:)

Tak sie ciesze szczesciem innych, ze az sie wzruszylam :)
Ja tak się boje, ze na razie nie potrafię się cieszyć, tylko ciagle płakać mi się chce :) tyle się naczytałam, ze może coś nie wyjsc, ze ten strach mnie paraliżuje od środka... a może test jest wadliwy. Nie uwierzę jak nie zrobię jeszcze kilku testów, bety i lekarz nie potwierdzi ze bije serduszko.

reklama
Serdecznie gratuluję taki piękny prezent [emoji3531]
Rok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?

Rok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?
[/QUOTE
Nie denerwuj się! Teraz nie możesz ;) gratulacje ! Piękny tescik !

Ja witam się w 12 DC. Zebrało mi się na wspominki i odkopałam mój pierwszy pozytywny test. Nie wierzyłam że będzie jeszcze coś widać bo jutro mija 6 lat od jego wykonania :) przesyłam wam wraz z pierwszym USG ( nie było jeszcze zarodka no to 5 tydzień). Ale się wzruszyłam 😊

Załączniki

• IMG_20191221_111739.jpg
    IMG_20191221_111739.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 107
Oby i u mnie ta data była szczęśliwa [emoji4]
Ja witam się w 12 DC. Zebrało mi się na wspominki i odkopałam mój pierwszy pozytywny test. Nie wierzyłam że będzie jeszcze coś widać bo jutro mija 6 lat od jego wykonania :) przesyłam wam wraz z pierwszym USG ( nie było jeszcze zarodka no to 5 tydzień). Ale się wzruszyłam [emoji4]

Ciąża jak nic, ja mialam taka w dzien spodziewanej miesiączki. Gratuluje

pewnie, gratuluje!

Moze owu sie wydluzyla :) to zycze tego skoku temp ;)
No i nic, szyjka nadal ma owulacje, testy tez i boli lewa strona. Kolejny zajebisty cykl :/ A wg statystyk miał być zupełnie normalny :( Odkąd się staramy, co drugi jest zwariowany i raczej bezowulacyjny a lewą stronę czuję pierwszy raz.

Ostatnia edycja:
reklama
Piękny prezent na święta, gratulacje 🙂

Do góry