Milipiet
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Dziewczyby nie wytrzymalam ...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Czyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?Gratuluję!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Dziewczyby nie wytrzymalam ...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Na tym drugim zdjęciu widać jakiś cień . Zrób czulszy test może jutroCzyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?
Coś Ty jest krecha [emoji3531] ja mam testować jutro ale chyba nie ma sensu.Czyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?
Wcale nie taka blada ta kreska ewidentnie się udałoRok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?
Powtorz test jutro moze najlepiej 10, ale vien widac! GratulujeDziewczyby nie wytrzymalam ...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Wiedziałam, że zobaczę Twój pozytywny test w tym miesiącuDziewczyby nie wytrzymalam ...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.