tak,dostałam krwawienia 18dc i poleciałam do ginekologa,zapisał cyclonamine i orgametril ,brałam je zgodnie z zaleceniami,dostałam skierowanie na badania i teraz czekam na okresKrwawieniu?
reklama
annajak
Fanka BB :)
A probiotyków próbowałaś ?22dc, zaczynam się ładować znowu, jak zwykle w tym czasie zawsze jestem pełna nadziei, mimo, że nic, zero objawów, jeszcze 10 dni do @, starań było zaledwie 2 razy 2 i 1 dzień przed owu więc cudów nie oczekuję. Często mam infekcje grzybicza w okolicy czasu owulacji, to jest okropne, bo nie da się przytulac jak między nogami ogień... Więc po tych 2 razach się poddałam. Na szczęście infekcja się nie rozwinęła i po kilku dniach było już ok. Takich cykli było bardzo wiele w ciągu naszych 2 lat starań... Lekarze przepisuja mi flukonazol, butonazol itp i tyle. Nawet nie chcą za bardzo o tym dyskutować. Taka moja uroda, delikatna flora, unikać cukru bla bla bla. Mąż przeleczony wielokrotnie, raczej to nie od niego. Wystarczy, że raz się nie podmyje po seksie I do widzenia. Sperma zmienia pH w pochwie I grzyb sobie imprezuje...
Też macie problem z tym?
Zatestuje za tydzień może, dla sportu
HappyBabyMama
tak,dostałam krwawienia 18dc i poleciałam do ginekologa,zapisał cyclonamine i orgametril ,brałam je zgodnie z zaleceniami,dostałam skierowanie na badania i teraz czekam na okres
Ja w 18 dc różowy śluz. A skąd to krwawienie mówił? I co to za leki co dostałaś ?
Kotmonika87
Witam się w 1 dc z mega bólem....
Malpa przyszla 5 dni po czasie
Malpa przyszla 5 dni po czasie
olaaa7
Ja badałam szyjkę to jak wyciągam palec to śluz jest taki białawy gęsty i nierozciągliwy. Szyjka to w ogóle jakaś dziwna i nie pasuje do niczego co znalazłam na necie. Jest twarda, ani wysoko ani nisko i wydaje się otwarta chociaż czytałam że po porodzie może wyglądać jak otwarta a być zamknięta. Już sama nie wiem. Dzisiejszy test z rana znowu biały dziś 27dc.Ja dziś miałam to samo. Ale śluz leje się że mnie okropnie. Właśnie wróciłam z pracy i cała bielizna mokra. Nigdy tak przed okresem nie miałam. Taki lejacy, przezroczysty jak w dni płodne, ale się tak nie rozciąga. Nie wiem co jest grane [emoji848]
olaaa7
@oliwka_11 w którym dc wyszedł Ci pozytywny test?
Vilde
Tak, ale lekarz mówi, że nie ma dowodów na to że doustne probiotyki działają. Czasem używam takie w globulkach.A probiotyków próbowałaś ?
leki na powstrzymanie krwawienia,zrobił mi usg dopochwowe i powiedział,ze nie widzi tam nic niepokojącego,znalazł małego mięśniaka,ale stwierdził,że bedziemy go teraz tylko monitorowaćJa w 18 dc różowy śluz. A skąd to krwawienie mówił? I co to za leki co dostałaś ?
annajak
Jak mi się na chwilę udało, to miałam dużo takiego białego gęstawego śluzu. Dopóki @ nie ma jest nadzieja :-) Spróbuj za 2 dni jeszcze raz zatestować.Ja badałam szyjkę to jak wyciągam palec to śluz jest taki białawy gęsty i nierozciągliwy. Szyjka to w ogóle jakaś dziwna i nie pasuje do niczego co znalazłam na necie. Jest twarda, ani wysoko ani nisko i wydaje się otwarta chociaż czytałam że po porodzie może wyglądać jak otwarta a być zamknięta. Już sama nie wiem. Dzisiejszy test z rana znowu biały dziś 27dc.
reklama
olaaa7
No właśnie zastanawiam kiedy, chyba spróbuję w piątek to będzie 30dc.Jak mi się na chwilę udało, to miałam dużo takiego białego gęstawego śluzu. Dopóki @ nie ma jest nadzieja :-) Spróbuj za 2 dni jeszcze raz zatestować.