reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
22dc, zaczynam się ładować znowu, jak zwykle w tym czasie zawsze jestem pełna nadziei, mimo, że nic, zero objawów, jeszcze 10 dni do @, starań było zaledwie 2 razy 2 i 1 dzień przed owu więc cudów nie oczekuję. Często mam infekcje grzybicza w okolicy czasu owulacji, to jest okropne, bo nie da się przytulac jak między nogami ogień... Więc po tych 2 razach się poddałam. Na szczęście infekcja się nie rozwinęła i po kilku dniach było już ok. Takich cykli było bardzo wiele w ciągu naszych 2 lat starań... Lekarze przepisuja mi flukonazol, butonazol itp i tyle. Nawet nie chcą za bardzo o tym dyskutować. Taka moja uroda, delikatna flora, unikać cukru bla bla bla. Mąż przeleczony wielokrotnie, raczej to nie od niego. Wystarczy, że raz się nie podmyje po seksie I do widzenia. Sperma zmienia pH w pochwie I grzyb sobie imprezuje...
Też macie problem z tym?
Zatestuje za tydzień może, dla sportu 😜
A probiotyków próbowałaś ?

Ja dziś miałam to samo. Ale śluz leje się że mnie okropnie. Właśnie wróciłam z pracy i cała bielizna mokra. Nigdy tak przed okresem nie miałam. Taki lejacy, przezroczysty jak w dni płodne, ale się tak nie rozciąga. Nie wiem co jest grane [emoji848]
Ja badałam szyjkę to jak wyciągam palec to śluz jest taki białawy gęsty i nierozciągliwy. Szyjka to w ogóle jakaś dziwna i nie pasuje do niczego co znalazłam na necie. Jest twarda, ani wysoko ani nisko i wydaje się otwarta chociaż czytałam że po porodzie może wyglądać jak otwarta a być zamknięta. Już sama nie wiem. Dzisiejszy test z rana znowu biały :( dziś 27dc.

Ja badałam szyjkę to jak wyciągam palec to śluz jest taki białawy gęsty i nierozciągliwy. Szyjka to w ogóle jakaś dziwna i nie pasuje do niczego co znalazłam na necie. Jest twarda, ani wysoko ani nisko i wydaje się otwarta chociaż czytałam że po porodzie może wyglądać jak otwarta a być zamknięta. Już sama nie wiem. Dzisiejszy test z rana znowu biały :( dziś 27dc.
Jak mi się na chwilę udało, to miałam dużo takiego białego gęstawego śluzu. Dopóki @ nie ma jest nadzieja :-) Spróbuj za 2 dni jeszcze raz zatestować.

reklama
Do góry