reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Super! Czulam ze Wam sie udało 😍 ja dzisiaj mialam pierwsza bete w zyciu i wyszla 2636 😍
Looo jaka wielka beta :) który dc?
@Saneatsui moze owu byla pozniej stad moze nizsza beta. Czyli jestes 5dni za mna. Bo ja mialam 9.11 i tez ok 29dni cykl. Choc uwazam ze owu mialam 5dni szybciej niz kalendarz pokazywal. zrob bete kochana Moja gin na nerwy polecala melise jak co 😂
Na szczęście mąż mnie zajął, zaczęliśmy ciupać razem w Don't starve na PS4 I czas zleciał nawet nie wiem kiedy :D A teraz do spania i rano sikaniec A koło 9 beta :)
Kiedy miałaś ostatni okres???
14.11 :)
Ja widzę pod światło, nijak nie widać na zdjęciu. 🤔 Nie będę się katować, jutro mam dzień wolny zrobię betę i będę miała pewność, od razu dam znać, trzymajcie kciuki. 🤗
Uwaga na bardzo wczesna bete, może wyjść bardzo niska, ja zrobiłam w 28dc i mam bete 8,4 ale testy codzień ciemniejsze :) jutro idę na 2 betę i dzwonię do gin zaklepać jakiś termin bo teraz przez święta może być ciężko:)

Looo jaka wielka beta :) który dc?

Na szczęście mąż mnie zajął, zaczęliśmy ciupać razem w Don't starve na PS4 I czas zleciał nawet nie wiem kiedy :D A teraz do spania i rano sikaniec A koło 9 beta :)

14.11 :)

Uwaga na bardzo wczesna bete, może wyjść bardzo niska, ja zrobiłam w 28dc i mam bete 8,4 ale testy codzień ciemniejsze :) jutro idę na 2 betę i dzwonię do gin zaklepać jakiś termin bo teraz przez święta może być ciężko:)
Kochana 33dc to był

Co myślicie?

Załączniki

• IMG_20191213_063105.jpg
    IMG_20191213_063105.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry