Otulka5
Fanka BB :)
Ja testowalam w poniedzialek =) bete robilam w srode, ponad 200 =)dziewczyny trzymam mocno za Was kciuki!
ktora jeszcze niedlugo testuje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja testowalam w poniedzialek =) bete robilam w srode, ponad 200 =)dziewczyny trzymam mocno za Was kciuki!
ktora jeszcze niedlugo testuje ?
Otulka gratki
Verona z twoich objawów wyglada jakbyś była w ciąży
U mnie też prawdopodobnie tydzień do @. Najgorszy tydzień w całym cykluOkaże się już nie bawem. Nie wiem kiedy testować. Cykle różnie 27-32 owu podejrzewam że była w 15 dc więc nie wiem czy w 29 dc czy 30. Ja nie czuje tego wewnętrznego przekonania, jakoś tak raczej jestem pesymistycznie nastawiona. Może to objawy pms, są bardzo podobne, chociaż mam do miesiączki jeszcze tydzień A zawsze ona miałam ok 3 dni przed więc nadzieja jest [emoji4]
U mnie też prawdopodobnie tydzień do @. Najgorszy tydzień w całym cyklu [emoji14]
Dokładnie, nie mamy wyjściaOj będzie się służyć napewno [emoji16] Ale musimy wytrzymać [emoji4]
Szyjka nadal nisko i jakaś taka spuchnięta...
Mąż twierdzi że jutro będzie @, bo ma dziś nerwa na wszystkich... I to na pewno przeze mnie. ;-)
Tak jak wcześniej bolało mnie podbrzusze, tak teraz nic nie boli.
Dziwny ten cykl.
Ciąża!Jedyne ciekawa czy z moich objawów będzie ciąża, czy okres [emoji16][emoji16][emoji16]